XIAOMI Periuta De Dinti Dr.Bei Bass, Travel Package, 4 Pieces
Produs nou, sigilat

XIAOMI Periuta De Dinti Dr.Bei Bass, Travel Package, 4 Pieces

Produs nou, sigilat
Pentru acest produs primesti 0.4 puncte = 0.4 lei (cashback)
Descriere produs
Cu un design minimalist premiat, periutele de dinti Dr.Bei Bass incorporeaza combinatia perfecta de moliciune si rezistenta pentru o curatare eficienta.

Perii acestor periute de dinti au fost dezvoltati in Germania si Japonia sub un control strict al calitatii, 50% din peri fiind testati chiar de doctorul Bei. Fiecare rand de peri este conceput pentru a curata ceea ce celalalt a esuat anterior. Forma lor convexa le permite sa patrunda cu usurinta in spatiile dintre dinti si gingii, curatand rapid placa. Partea superioara este formata din spirale moi care curata in profunzime iar sectiunea din mijloc contine fire moi antibacteriene acoperite cu carbon, care patrund rapid in sulul gingival in timp ce perii lateral antibacterieni, acoperiti cu ioni de argint, maseaza usor gingiile.

Combinatia a trei tipuri de peri cu functii diferite nu numai ca promoveaza curatarea profunda a placii dentare, dar previne si parodontita si calmeaza sangerarile gingivale.

Acest set contine 4 periute de dinti de 4 culori diferite(galben, verde, albastru si roz) fiecare cu suportul sau pentru calatorii.

  • Cod MemoX: 42105
  • Cod EAN: 6970763910028
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Review-uri (1 review )


Ratingul general al produsului

5 (1 review-uri)

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota

Teodora
23 June 2020
XIAOMI Periuta De Dinti Dr.Bei Bass, Travel Package, 4 Pieces

Sunt exact ce trebuie, merita