THE BUG Bratara Pentru Copii Din Silicon Roz Cu Rezerva Bugblock Impotriva Insectelor
Produs nou, sigilat

THE BUG Bratara Pentru Copii Din Silicon Roz Cu Rezerva Bugblock Impotriva Insectelor

Produs nou, sigilat
Pentru acest produs primesti 0.43 puncte = 0.43 lei (cashback)
Descriere produs

The Bug Watch este un dispozitiv inovator, care are rolul de a proteja copiii impotriva muscaturilor de tantari. 

Acesta combina nanotehnologia cu cel mai eficient produs natural impotriva tantarilor, Citriodiol. Dispozitivul are forma unui ceas/bratara, se poarta pe mana, fiind astfel foarte practic. Functioneaza cu o pastila speciala, care are o durata de functionare de 360 de ore (15 zile) din momentul activarii. Utilizand o tehnologie cu eliberare treptata, Bug Watch formeaza o protectie 360 de grade in jurul zonei in care este asezat, impiedicand muscatura insectelor. 

Utilizarea acestui produs este extrem de simpla. Trebuie doar sa deschizi pachetul cu rezerve, sa introduci pastila in compartimentul dedicat si sa apesi pentru a o fixa. Cureaua este ajustabila, astfel incat sa se potriveasca pentru diferite circumferinte ale incheieturilor. In pachet vei gasi o pastila, iar ulterior ai posibilitatea de a achizitiona un pachet cu doua rezerve.

The Bug Watch este o solutie extrem de practica impotriva tantarilor, care te va ajuta sa iti protejezi copilul. Este perfect pentru a fi utilizat in excursii, camping sau oricand consideri ca este necesar. Acesta este disponibil in diverse culori si este realizat din silicon moale.

  • Cod MemoX: 161883
  • Cod EAN: 700315410944
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Review-uri


Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota