STAR Perna Inteligenta Anti-Sforait
Produs nou, sigilat

STAR Perna Inteligenta Anti-Sforait

Produs nou, sigilat
Pentru acest produs primesti 8 puncte = 8 lei (cashback)
Descriere produs

Perna Star este un gadget performant, care are rolul de a pune punct unei probleme des intalnite, si anume, sforaitul.

Acest dispozitiv este format din doua parti, perna propriu zisa si unitatea centrala care sta pe noptiera, cele doua fiind conectate printr-un cablu. Dispozitivul detecteaza sforaitul, avand incorporat microfon si perna actioneaza pentru a-ti intoarce discret capul intr-o parte, pentru a diminua sau stopa sunetele. Miscarea usoara stimuleaza relaxarea tesuturilor si mentine caile respiratorii deschise, astfel ca sforaitul este oprit. Este demonstrat faptul ca sforaitul este mai putin probabil sa se intample atunci cand dormi intr-o parte, iar acest dispozitiv exact asta asigura.

Perna este confortabila, moale si este realizata din materiale placut la atingere. Utilizeaza aplicatia Tuwan Health, disponibila in App Store si Google Play, pentru a furniza informatii specifice, care sa permita o monitorizare cat mai buna. Dispozitivul are doua moduri de functionare: Work si Sleep. In modul Work detectarea sunetului de sforait activeaza actiunile menite sa reduca acest zgomot, iar la final vei putea vizualiza un raport privind aceste aspecte, in aplicatie. Modul Study nu declanseaza nicio actiune, avand menirea de a detecta pur si simplu faptul ca sforai si de a transforma datele intr-un raport final. In aplicatie vei putea realiza diverse setari, precum ajustarea gradului de sensibilitate, adica daca dispozitivul sa detecteze doar volumul tare al sforaitului sau dimpotriva, si suntele mai slabe. De asemenea, poti ajusta inaltimea dispozitivului, pentru a obtine confortul dorit.

Cu perna Star, vei scapa rapid si usor de problema sforaitului, care este deranjanta atat pentru tine, cat si pentru cei din jurul tau.

  • Cod MemoX: 174450
  • Cod Producator: TW-ZZ01
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Specificatii

  • On bed part size: 535*335*100/80 mm
  • Bedsider size: 210*160*80 mm
  • Net weight: 4700 g
  • Gross weight: 3500 g
  • Rated voltage: DC 5V
  • Rated power: 10W
  • Length of wire: Power cord length: 1m, air tube exposed length: 1,2m
  • Temperature: 10-40ºC
  • Humidity: 30-85 HR
  • Mobile and system version: iPhone 4s or above, Android 4.3 or above, supports Bluetooth 4.0

Review-uri (1 review )


Ratingul general al produsului

5 (1 review-uri)

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota

Diana
28 August 2017
STAR Perna Inteligenta Anti-Sforait
In sfarsit dorm!

Sincer, chiar functioneaza! M-am gandit mult inainte sa ii cumpar sotului aceasta perna dar chiar am facut o alegere buna. Ii face si lui bine si mie pentru ca putem sa ne odihnim in liniste. Nu mai e nevoie sa ma trezesc eu noaptea sa il rog sa se intoarca pe o parte, perna rezolva situatia.