MESH Aparat Aerosoli Portabil, Nebulizator, Tehnologie Mesh, Masca Adulti Si Copii Incluse
Produs nou, sigilat

MESH Aparat Aerosoli Portabil, Nebulizator, Tehnologie Mesh, Masca Adulti Si Copii Incluse

Produs nou, sigilat
Pentru acest produs primesti 0.6 puncte = 0.6 lei (cashback)
Descriere produs
Ce sunt nebulizatoarele si de ce ai nevoie de ele?

Nebulizatoarele sunt aparatele menite sa transforme medicamentele lichide in particule extrem de fine (avand un aspect cunoscut ca si ceata), care au scopul de a le face mult mai usor de inhalat, devenind o solutie smart pentru tratarea dereglarilor pulmonare, traheita, bronsita, sinuzita, alergiile sau racelile.

De ce ai nevoie de nebulizatorul MESH?

Iata cateva elemente cheie, care te vor convinge ca acest device este un must-have!

Este potrivit pentru toate grupele de varsta! In plus, nu trebuie sa iti faci griji pentru tipul de masca ce trebuie folosit de tine sau de copilul tau, device-ul avand masca destinata adultilor, masca destinata copiilor si o duza de aspiratie universala. Este important de mentionat ca mastile iti ofera un grad ridicat de confort in timpul utilizarii device-ului, fiind de asemenea skin-friendly!

Nebulizatorul are doua tipuri de atomizare. Atomizarea mastilor, acestea fiind de doua tipuri: masca pentru adulti si masca pentru copii si atomizarea pieselor bucale, oferindu-ti posibilitatea ca acestea sa fie ajustate in functie de nevoile tale.
Atomizarea particulelor este una cu un grad ridicat de eficienta, particulele fiind atomizate extrem de fin, lucru ce se poate vedea dupa cantitatea mare de "ceata" eliberata, iar medicamentul se absoarbe in totalitate, risipa acestuia devenind inexistenta.

Multumita dimensiunilor sale reduse si compacte, acest device este portabil, ceea ce inseamna ca il poti folosi chiar si atunci cand pleci in vacanta, excursii sau nu esti in confortul casei tale!

Procedeul este unul lipsit de zgomote, oferindu-ti posibilitatea sa il folosesti in diferite momente ale zilei, fara sa iti faci griji ca ai putea crea un anumit deranj fonic pentru cei din jurul tau.

Un alt punct forte al nebulizatorului MESH este ca dupa 20 de minute de functionare continua sau dupa terminarea cantitatii de medicament din cupa, acesta se opreste automat, astfel se salveaza energie.

Dispozitivul functioneaza pe baza a doua baterii tip AA.

Modul de utilizare este unul simplu, tot ce trebuie sa faci este sa introduci bateriile, sa adaugi medicamentul in cupa nebulizatorului, sa instalezi masca potrivita pentru tine sau pentru persoana care urmeaza sa utilizeze produsul si sa apesi butonul de pornire a acestuia si e gata de utilizare!

TIPS:
Modul optim de utilizare a dispozitivului este urmatorul: apa trebuie sa fie in jur de 20-60 de grade Celsius. Apa trebuie incalzita separat deoarece, nebulizatorul nu are functia de incalzire a apei.
Pentru prima utilizare este recomandata adaugarea unei cantitati mari de apa.

Specificatii:

Product weight: ~ 99g
Product size: 67*42*116.5mm
Drug cup capacity: 10ml
Power: ~2W
Input power supply: DC 5V AA battery*2
Working noise: =50 dB
Particle diameter: 3.7 um
Atomization speed: = 0.25 ml/min
Waterproof grade: IP22
Maximum water temperature: =50 °C
Other functions: After 20 minutes of continuous work automatic shutdown

  • Cod MemoX: 211284
  • Cod EAN: 6426495446170
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Review-uri (5 review-uri)


Ratingul general al produsului

4.4 (5 review-uri)

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota

Sorin
26 March 2021
MESH Nebulizator
Perfect

Raport calitate-pret excelent.Este foarte silentios, dar in acelasi timp extrem de eficient, iar materialele utilizate sunt de buna calitate.Recomand fara retineri.


Constantin
25 November 2020
MESH Nebulizator
Cristi

Super produs la super pret.


Florentina
16 November 2020
MESH Nebulizator
Bun deocamdata

Foarte bun si silentios. Initial nu a functionat, dar asa cum s-a mai mentionat, trebuie apasat dinspre partea din fata, pentru a face contact mai bine. Dupa cateva zile de functionare, s-a redus debitul la un sfert.


Revin referitor la debit. Daca folositi incarcarea la priza, functioneaza foarte bine.
Florentina Bogateanu 16 November 2020

IOAN-VIOREL
2 October 2020
MESH Nebulizator
Foarte OK

Trebuie să fii atent să fie cuplat bine, altfel nu pornește, în rest, deși nu are putere mare, face ceea ce trebuie. Recomand. E foarte mic, dar încap până la 10 ml parcă.


Ce inhalant puneti in aparat vă rog??
Iacob Anisoara 25 January 2021

Timea
27 May 2020
MESH Nebulizator

Un produs foarte calitativ si util!