FOREO Periuta De Dinti Sonica Din Silicon Issa Hybrid Violet
Produs nou, sigilat

FOREO Periuta De Dinti Sonica Din Silicon Issa Hybrid Violet

Produs nou, sigilat
Pentru acest produs primesti 5.95 puncte = 5.95 lei (cashback)
Descriere produs

ISSA Hybrid incorporeaza polimer durabil PBT si silicon ultra-moale intr-o periuta de dinti sonica remarcabila. Prin combinarea tehnologiei Sonic Pulse si utilizarea unui cap hibrid unic, peria de dinti Foreo elimina placa dentara si petele, previne acumularea de tartru si aparitia cariilor obtinand astfel zambete mai albe si mai luminoase. 

ISSA Hybrid combina designul suedez cu tehnologia si reuseste sa obtina o solutie avansata de ingrijire orala. Capul periei este confectionat din silicon si polimer PBT ultra igienic si hipoalergenic, iar proprietatile naturale ale acestora nu retin bacteriile. Astfel vei avea parte de o perie de dinti mult mai igienica si o sanatate orala mai buna. Perii interiori din polimer PBT ai periei ofera o curatare eficienta in timp ce perii exteriori din silicon maseaza delicat gingiile si impiedica perierea excesiva, prevenind retractia gingivala si deteriorarea smaltului dentar. Tehnologia hibrida ofera pana la 183 de pulsatii de intensitate ridicata pe secunda,  iar o incarcare de o ora asigura pana la 365 de utilizari. Modelul ISSA Hybryd dispune de 8 viteze si poate folosi un cap de perie timp de 6 luni. Complet impermeabila pentru utilizare in baie sau dus, peria este proiectata ergonomic pentru a fi usor de tinut, are un timer incorporat si un cap de perie flexibil pentru a ajunge cu usurinta in fiecare parte a gurii.

Usor de utilizat si transportat, peria de dinti Foreo ISSA Hybrid este un produs compact, ideal pentru calatorii, care se incarca foarte simplu prin USB.

Mod de utilizare: Puneti putina pasta de dinti pe periuta. Periati timp de 2 minute prin miscari circulare. Clatiti cu apa. Pentru a termina rutina de ingrijire orala curatati si limba.

  • Cod MemoX: 167959
  • Cod EAN: 7350071076002
  • Cod Producator: F6002
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Review-uri


Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota