FOREO Issa 2 Set Sensitive Periuta De Dinti Electrica Cu Pulsatii Sonice Pearl Roz
Produs nou, sigilat

FOREO Issa 2 Set Sensitive Periuta De Dinti Electrica Cu Pulsatii Sonice Pearl Roz

Produs nou, sigilat
Pentru acest produs primesti 17.7 puncte = 17.7 lei (cashback)
Descriere produs

Setul Foreo Issa 2 Sensitive iti asigura un zambet sanatos si frumos.

Acesta include doua perii: una din silicon moale si una din polymer PBT, care asigura o curatare eficienta. Issa 2 Sensitive imbina designul waterproof cu pulsatiile sonice si un nou tip de incarcare care rezista pana la 365 de zile, pentru a-ti asigura un zambet impecabil. Peria acesteia creeaza pana la 11.000 de pulsatii de intensitate ridicata pe minut, care curata eficient si in acelasi timp delicat, atat dintii cat si gingiile. Realizata din silicon, peria Issa 2 Sensitive este ultra-igienica si atrage cu pana la 10.000 ori mai putine bacterii decat orice alta periuta de dinti. Materialul placut nu zgarie gingiile si asigura o curatare delicata.

Complet impermeabila pentru utilizare in baie sau dus, peria este proiectata ergonomic pentru a fi usor de tinut, are un timer incorporat si un cap de perie flexibil pentru a ajunge cu usurinta in fiecare parte a gurii. Usor de utilizat si transportat, peria de dinti Foreo ISSA 2 Sensitive este un produs compact, ideal pentru calatorii, care se incarca foarte simplu prin USB si care rezista cu o incarcare de o ora pana la 365 de zile.

Mod de utilizare: Puneti putina pasta de dinti pe periuta. Periati timp de 2 minute prin miscari circulare. Clatiti cu apa. Pentru a termina rutina de ingrijire orala curatati si limba.

  • Cod MemoX: 193488
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Specificatii

  • 1-hour charge lasts up to 365 days
  • 16 speeds
  • 3D flexible brush head

Review-uri


Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota