DYSON Airwrap Ondulator HS01 cu 6 Accesorii, 1300W, 3 Trepte de Temperatura, 3 Viteze, Roz
Produs nou, sigilat

DYSON Airwrap Ondulator HS01 cu 6 Accesorii, 1300W, 3 Trepte de Temperatura, 3 Viteze, Roz

Produs nou, sigilat
Pentru acest produs primesti 36.18 puncte = 36.18 lei (cashback)
Descriere produs

Fii chic si cu un look irezistibil multumita noului ondulator semnat Dyson!

Ondulatorul Dyson Airwrap are incluse in pachet 6 accesorii roz si este un produs absolut revolutionar in industria hair beauty.

Pachetul include ondulator de 30 mm, ondulator de 40 mm, perie pentru netezire, perie moale pentru un aspect de tip "Blow-dry", perie rotunda pentru volum si accesoriu pentru uscare.

Atat ondulatorul de 30 mm, cat si cel de 40 mm folosesc un sistem unic Airwrap cu efect de coanda, care  impreuna cu suprafata curbata a ondulatorului directioneaza aerul de jur imprejurul capatului pentru ondulare pentru a infasura suvita de par in jurul acesteia. Peria pentru netezire disciplineaza si indrepata chiar si parul rebel,  datorita periilor speciale care elimina efectul static.  Daca iti doresti un look natural, peria moale iti va oferi un aspect "blow-dry", protejand in acelasi timp scalpul in timpul coafarii. Daca ai parul subtire si iti doresti mult mai mult volum, atunci accesoriul perfect din acest pachet este peria pentru volum, care iti va oferi look-ul visat. Accesoriul de uscare este recomandat pentru a usca parul doar in proportie de 80%, procentul necesar pentru a trece la un alt accesoriu destinat coafarii si uscarii acestuia.

Orice femeie va fi fascinata din prima clipa, am putea sa o numim dragoste la prima vedere! Revolutionarul produs al brandului britanic Dyson ar putea sa concureze cu un hairstylist real atunci cand vine vorba de un coafat perfect si rapid.

Feohn? Par intins? Volum? Bucle superbe? Toate trei le realizezi acum cu un singur gadget, intr-o maniera absolut unica si inovativa, fara efort, intr-un timp mai scurt decat iti poti imagina. Acest dispozitiv este conceput special pentru coafare si protectie in acelasi timp, firul de par nefiind deteriorat la fel cum se intampla in alte cazuri atunci cand parul se arde, subtiaza sau rupe.

Modul in care Airwrap functioneaza este pe baza de aer cald iar modul in care aerul este distribuit combate orice alta metoda clasica de coafare, inlocuind cu mare succes orice alta suprafata incinsa ale dispozitivelor clasice. Parul este protejat,  stralucitor, firul de par este fixat perfect, iar buclele sau orice alt efect de coafare se intampla in cateva secunde.

Aceasta tehnologie pe care Dyson Airwrap o foloseste este rezultatul a peste sase ani de cercetare si testare pe diferite tipuri de par.

  • Cod MemoX: 199159
  • Cod EAN: 5025155038734
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Specificatii

  • 4 heat, 3 speed
  • Power: 1300W
  • Cable Length: 8.5 ft
  • Airflow: 13l/s
  • Weight: 1.5 lbs
  • 6 accessories included: 1.2 inch Airwrap™ barrels, 1.6 inch Airwrap™ barrels, Firm smoothing brush, Soft smoothing brush, Round volumizing brush, Pre-styling dryer

Review-uri (1 review )


Ratingul general al produsului

5 (1 review-uri)

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota

ovidiu
27 October 2021
DYSON Airwrap Ondulator Cu 6 Accesorii Roz

Face exact ce spune ca trebuie sa faca