XIAOMI Cantar Mi Smart 2 Alb, Display LED, Body Balance, Senzori De Presiune, Mod Dual Oameni-Obiecte, Bluetooth 5.0, Greutate Maxima 150Kg
Produs nou, sigilat

XIAOMI Cantar Mi Smart 2 Alb, Display LED, Body Balance, Senzori De Presiune, Mod Dual Oameni-Obiecte, Bluetooth 5.0, Greutate Maxima 150Kg

Produs nou, sigilat
80.90 Lei
56.90Lei
i Cel mai mic pret din ultimele 30 de zile TVA inclus
Pentru acest produs primesti 1.14 puncte = 1.14 lei (cashback)
Descriere produs

Cantarul Mi Smart Scale 2 foloseste un senzor de inalta precizie, care poate simti cu acuratete modificari subtile de pana la 50gr. Fiecare masa pe care o mananci si fiecare pahar de apa pe care il bei poate fi cuantificat si afisat cu usurinta sub forma de kilograme, ajutandu-te in mod eficient sa urmaresti informatii despre greutatea pe care o ai si modul in care corpul se schimba in fiecare zi. Mi Smart Scale 2 poate identifica automat fiecare membru al familiei si poate stoca 16 profiluri de utilizator.

Cu aplicatia Mi Fit poti vizualiza grafice ale datelor si modificarilor corpului oricand si oriunde. Poti de asemenea, sa creezi planuri de fitness si ajustari dietetice pe baza IMC-ului (Indicele Masei Corpului).

Mi Smart Scale 2 este echipat cu o functie de masurarea ideala a greutatii, care calculeaza in mod inteligent greutatea in functie de inaltimea, varsta, IMC si alte date, astfel incat sa nu trebuie sa pierzi in greutate in mod imprudent.

De asemenea, Mi Smart Scale 2 este echipat cu un test de capacitate a echilibrului corporal [1]. Stand pe cantar cu un picior si cu ochii inchisi, poti afla despre capacitatea ta de echilibru corporal prin intermendiul aplicatiei.

Dupa activare, pe langa cantarirea corpului uman, Mi Smart Scale 2 poate satisface si nevoile de cantarire a obiectelor mici si poate masura obiecte care cantaresc doar 100g [2]. Rezolva astfel micile probleme ale cantaririi de zi cu zi.

In ceea ce priveste functia si aspectul, Mi Smart Scale 2 este un produs simplu, textura sa cristalina, neteda si delicata poate fi perfect integrata in orice stil de decor pentru casa.

Mi Smart Scale 2 utilizeaza Bluetooth Low Energy 5.0, deci datele despre greutate sunt transmise mai rapid si mai stabil.

Nota:
[1] Asigurati-va ca deschideti ochii si stati pe ambele picioare daca simtiti ca va pierdeti echilibrul. Aceasta functie nu este potrivita pentru persoanele cu echilibru slab, inclusiv pentru femeile insarcinate, persoanele in varsta sau cele care sufera de disfunctie vestibulara.
[2] Mi Smart Scale 2 are nevoie de o greutate de 5 kg pentru a porni. Modul obiect poate fi utilizat dupa pornirea aparatului.

  • Cod MemoX: 203910
  • Cod EAN: 6934177708022
In stoc
Procesare comanda estimativ 9-10 zile
Deschiderea coletului la livrare
Livrare la alegere prin FanCourier sau Cargus
Garantie standard
Persoane fizice: 24 luni
Persoane juridice: 12 luni
Adauga in cos
Buyback.ro
Vinde un telefon pe care nu il mai folosesti

Specificatii

  • Dimensions: 280*280*22 mm
  • Weight: 1.2 kg
  • Wireless Connectivity: Bluetooth 5.0
  • Operating temperature: 0-40 ° C
  • Power Source: 1.5 V AAA batteries*3 (not included)
  • Frequency: 2402-2480 MHz
  • Max Output: 4 dBm
  • Compatible with: Android 4.4 or IOS 9.0 (from 5S and later) and above, and Bluetooth 4.0 and above

Review-uri (3 review-uri)


Ratingul general al produsului

5 (3 review-uri)

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota

Cristina
8 March 2024
XIAOMI Cantar Mi Smart 2 Alb
Superb

Este super elegant, infarsit nu mai trebuie sa-l ascund prin dulap :))) am renuntat la un cantar obisnuit pentru ca am vrut ceva mai precis, usor de folosit si smart


Adrian
16 October 2019
XIAOMI Cantar Mi Smart 2 Alb
Foarte multumit

Foarte multumit, face toti banii...mai ales cand vrei sa tii usor evidenta kilogramelor!


ALEXANDRESCU
10 September 2019
XIAOMI Cantar Mi Smart 2 Alb
Super produs.

Face fix ceea ce spune ca face.


ok
lala cristian 28 October 2019