BRAUN Aparat Electric De Ras 3050cc Series 3 ProSkin Shaver, 3 Elemente De Barbierit, Rezistent La Apa
Produs nou, sigilat

BRAUN Aparat Electric De Ras 3050cc Series 3 ProSkin Shaver, 3 Elemente De Barbierit, Rezistent La Apa

Produs nou, sigilat
Pentru acest produs primesti 4 puncte = 4 lei (cashback)
Descriere produs
Braun Seria 3 ProSkin 3050CC este un aparat de ras electric in stil folie.

Capul de barbierit are sistemul de taiere cu actiune tripla, impreuna cu tehnologia Micro pieptene. Cele doua capete extreme ale capului de barbierit au doua taietoare de folie cu plasa SensoFoil 2x brevetata de Braun pentru a oferi o taiere neteda impreuna cu un confort maxim al pielii deoarece o protejeaza de lamele interioare extrem de ascutite. Fiecare element de taiere are o natura plutitoare si se poate retrage independent unul de celalalt, permitand manevrarea lina a aparatului de ras pe contururile fetei.

Aparatul de ras electric Braun seria 3 3050CC este 100% rezistent la apa si poate fi complet scufundat in apa pana la 5 metri insa acesta nu are optiune de barbierit umed. Asadar, nu este recomandat sa il folositi cu spuma sau gel.

Aparatul de ras este alimentat de o baterie Ni-MH de lunga durata si are o autonomie de aproximativ 45 de minute de barbierit , necesitand o ora pentru a fi incarcat complet. Are o optiune de incarcare rapida, in care o puteti incarca doar 5 minute pentru a va oferi un barbierit complet. In plus, Braun Series 3 3050CC poate fi utilizat si in timpul incarcarii.

Aparatul de barbierit este prevazut cu un indicator LED care va informeaza despre starea bateriei dispozitivului dvs.  astfel incat sa puteti sti exact cand trebuie sa il incarcati.

O alta caracteristica care face ca aparatul dvs. de barbierit Braun sa fie ideal pentru calatorii este mufa inteligenta care se poate regla automat la tensiunea 100-240 si, prin urmare, este potrivita pentru utilizare pe tot globul.
  • Cod MemoX: 51583
  • Cod EAN: 4210201113201
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Specificatii

  • Features:
  • The world's only Clean & Charge alcohol-based triple action cleaning and charging station - Hygienically cleans, charges and lubricates your razor so your razor feels like new every day.
  • 3 pressure sensitive shaving elements for greater efficiency and skin comfort.
  • The Smart Plug comes with automatic 100-240 voltage adjustment, so you can use your Braun shaver worldwide when travelling.
  • Full charge in 1 hour for 45 min. of shaving time. 5-min Quick charge is enough for one shave.
  • The specialized Micro Comb comb captures more hair with each stroke.
  • The Braun Series 3 ProSkin is IPX7 certified - it could be submerged in 5 meter deep water without a problem. Which means you can comfortably rinse it under running water for easy cleaning.
  • 2 long-life rechargeable NiMH batteries.

Review-uri (1 review )


Ratingul general al produsului

5 (1 review-uri)

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota

Gabi
25 May 2021
BRAUN Aparat Electric De Ras 3050cc Series 3 ProSkin Shaver
Super

Sunt foarte mulțumit de produs. Calitatea materialului și o baterie care dureaza destul de mult. Recomand!