INTEGRAL Stick USB Fusion Crypto 3.0 4GB Gri
Produs nou, sigilat

INTEGRAL Stick USB Fusion Crypto 3.0 4GB Gri

Produs nou, sigilat
Pentru acest produs primesti 1.35 puncte = 1.35 lei (cashback)
Descriere produs

Stick-ul USB Fusion Crypto de la Integral este un dispozitiv de stocare a datelor si de protectie a acestora. Dispunand de ultima tehnologie 3.0 si o memorie de 4 GB, acest stick este compatibil cu PC si MAC, fiind usor de utilizat.

Stick-ul este testat de catre Federal Information Processing Standards (FIPS) si validat pentru FIP S 197. Datele stocate pot fi accesate doar prin introducerea parolei alfanumerice, formata din 8-16 caractere, iar in cazul introducerii gresite a parolei de 6 ori consecutiv, dispozitivul sterge automat datele stocate si parola, iar drive-ul este resetat. Functia de auto-blocare cripteaza in mod automat datele odata ce USB-ul este scos din PC, asigurand protectia acestora.

Acest USB nu necesita instalare si nu poate fi detectat in nici un fel. Design-ul este unul compact, iar materialele sunt rezistente la apa si lovituri, astfel incat sa reziste la cele mai dificile conditii. USB Crypto este cel mai modern dispozitiv de stocare si protejare a datelor, cu ajutorul caruia poti sa tii in siguranta cele mai importante informatii ale tale.

  • Cod MemoX: 135214
  • Cod EAN: 5055288430259
  • Cod Producator: INFD4GCRY3.0197
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Review-uri


Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota