THULE Rucsac Tehnic Alltrial 35L Women Monarch
Produs nou, sigilat

THULE Rucsac Tehnic Alltrial 35L Women Monarch

Produs nou, sigilat
Pentru acest produs primesti 6.4 puncte = 6.4 lei (cashback)
Descriere produs

Daca esti pasionat de activitati outdoor, ai nevoie de rucsacul tehnic Thule Alltrail. Cu o capacitate de 35 litri si o compartimentare ideala, acesta permite transportul lucrurilor personale in siguranta si in mod organizat.

Rucsacul dispune de un compartiment principal incapator, iar in partea din fata vei gasi si un compartiment de dimensiuni reduse, perfect pentru acte sau telefon. Este realizat din materiale rezistente si dispune si de o pelerina de ploaie care la nevoie poate fi montata peste rucsac pentru o protectie desavarsita. Husa este localizata intr-un buzunar al rucsacului si atunci cand este nevoie poti in doar cateva minute sa imbraci rucsacul in husa pentru o protectie eficienta. In plus, husa este realizata intr-o culoare puternica, vizibila, astfel incat sa poti fi vazut usor de catre alte persoane. Un aspect interesant al rucsacului este faptul ca poate fi ajustata inaltimea pana la 10cm, astfel incat sa fie confortabil la purtare. De asemenea, pe rucsac poti adauga diverse accesorii de prindere (nu sunt incluse), astfel incat sa poti prinde o sticla de apa sau bete ajutatoare. Astfel, vei fi pregatit pentru o zi intreaga de aventuri si explorari.

Cu rucsacul Thule Alltrail vei fi pregatit pentru excursii si explorari, fiecare detaliu al constructiei sale fiind gandit pentru a-i spori utilitatea.

  • Cod MemoX: 195848
  • Cod Producator: TA3203540
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Specificatii

  • Volume 35 L
  • Dimensions 12.6 x 11.4 x 22.8 in
  • Weight 2.78 lb
  • Material 420D Dobby Poly, 330D Ripstop Polyester

Review-uri


Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota