THULE Rucsac Subterra Carry-On Duffel 40L
Produs nou, sigilat

THULE Rucsac Subterra Carry-On Duffel 40L

Produs nou, sigilat
Pentru acest produs primesti 6 puncte = 6 lei (cashback)
Descriere produs

Rucsacul Subterra Carry-On de la Thule este accesoriul perfect atunci cand calatoresti.

Acesta poate fi purtat in doua moduri, fie ca rucsac, fie ca geanta de umar, in functie de necesitatile si preferintele tale. Rucsacul dispune de un compartiment incapator pentru haine, unul pentru pantofi si unul pentru telefon si chei. Astfel, vei evita murdarirea hainelor si acestea vor fi mai bine organizate. De asemenea, vei avea parte de un compartiment special pentru gadget-uri. Acesta este detasabil si ofera spatiu de depozitare pentru laptop, tableta si accesorii, care vor fi protejate eficient impotriva zgarieturilor sau socurilor. Astfel, chiar daca nu porti intregul rucsac, poti sa transporti gadget-urile in siguranta atunci cand mergi la o intalnire de afaceri sau la birou, cu ajutorul acestei genti de laptop, careia poti sa-i atasezi o curea de umar. Chiar si cablurile vor fi organizate eficient, in suporturile atasate.

Pentru ca intotdeauna actele precum pasaportul sau biletele de avion trebuie sa fie in siguranta si in acelasi timp la indemana, rucsacul Thule dispune de un compartiment ascuns, special pentru documentele tale. Pentru a-ti fi mai usor in timpul calatoriilor, rucsacul poate fi atasat unui bagaj tip troller de la Thule. Acesta are de asemenea manere, astfel ca ai multiple posibilitati de a-l purta.

Rucsacul Thule Carry-On este realizat din materiale rezistente si are un design modern. Este disponibil in doua variante de culori, poti sa alegi ceea ce ti se potriveste si sa calatoresti intr-un mod cat mai organizat.

  • Cod MemoX: 153639
  • Cod EAN: 085854239066
  • Cod Producator: TSD340MIN
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Specificatii

  • Dimensions: 8.3 x 13.8 x 21.7 in, 21 x 35 x 55 cm
  • Weight: 1.58 kg
  • Volume: 40 l
  • Material: 800D nylon

Review-uri (1 review )


Ratingul general al produsului

5 (1 review-uri)

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota

SEVERIUS
9 May 2018
THULE Rucsac Subterra Carry-On Duffel 40L
Excelent

INCAPATOARE , FOARTE USOARA , MATERIALE DE F BUNA CALITATE ,