THULE Rucsac Subterra 23L
Produs nou, sigilat

THULE Rucsac Subterra 23L

Produs nou, sigilat
Pentru acest produs primesti 4.73 puncte = 4.73 lei (cashback)
Descriere produs

Rucsacul Thule Subterra este accesoriul perfect pentru transportul in siguranta al laptop-ului tau si al altor accesorii.

Rucsacul dispune de un compartiment dedicat laptop-urilor, fiind compatibil cu MacBook Pro de 15" sau PC de pana la 15.6", asigurand protectia impotriva zgarieturilor sau accidentelor. Exista si un compartiment pentru tableta, precum si numeroase alte spatii de depozitare de diverse dimensiuni, perfecte pentru accesorii, chei etc. De asemenea, este mult mai usor sa iti incarci dispozitivele in timp ce se afla in ghiozdan, datorita suporturilor pentru cabluri, care asigura legatura intre gadget si incarcator.

Intreaga organizare a rucsacului Thule Subterra este gandita astfel incat sa iti fie usor sa iti gasesti lucrurile si sa fie protejate in timpul transportului. Telefonul si ochelarii au un compartiment dedicat, pentru a-ti fi la indemana. Rucsacul este realizat dintr-un material rezistent, iar bretelele sunt ajustabile. Avand un volum de 23 de litri, rucsacul este perfect pentru excursii sau pentru a fi purtat zi de zi. Acesta are un design casual si este disponibil in trei culori.

Acum poti sa iti iei gadget-urile preferate cu tine oriunde, cu ajutorul rucsacului Thule Subterra.

  • Cod MemoX: 153654
  • Cod Producator: TSLB315MIN
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Review-uri


Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota