THULE Rucsac Enroute 2 Triumph 15"
Produs nou, sigilat

THULE Rucsac Enroute 2 Triumph 15"

Produs nou, sigilat
Pentru acest produs primesti 4.11 puncte = 4.11 lei (cashback)
Descriere produs

Rucsacul EnRoute Triumph 2 de la Thule este perfect pentru transportarea laptop-ului sau a tabletelor, fiind realizat din materiale care asigura protectia acestora. Rucsacul are compartimente de diferite dimensiuni pentru a permite depozitarea mai multor dispozitive sau lucruri personale.

Compartimentul Safe Zone, aflat in partea din fata a rucsacului iti va tine in siguranta ochelarii sau telefonul, fiind rezistent la socuri. Compartiment principal este destinat transportarii laptop-urilor de maxim 14" sau MacBook Pro 15" si include si un compartiment mai mic pentru tablete si unul pentru accesorii. Chiar si lucrurile de mici dimensiuni sunt usor de localizat datorita organizarii eficiente.

Capacitatea totala a rucsacului este 21 de litri, iar materialul este rezistent, asa ca nu trebuie sa iti faci griji ca lucrurile tale se vor deteriora. Fiind spatios si foarte bine organizat, rucsacul EnRoute Triumph 2 este un accesoriu foarte util, care te ajuta sa iti transporti gadget-urile in siguranta.

  • Cod MemoX: 171442
  • Cod EAN: 085854233736
  • Cod Producator: TETD215DS
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Review-uri


Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota