THULE Rucac Tehnic Capstone 32L Women
Produs nou, sigilat

THULE Rucac Tehnic Capstone 32L Women

Produs nou, sigilat
Pentru acest produs primesti 5.94 puncte = 5.94 lei (cashback)
Descriere produs

Thule Capstone este un rucsac perfect pentru aventurieri. Acesta este compartimentat astfel incat sa iti fie usor sa transporti lucrurile de care ai nevoie si este realizat din materiale de calitate, pentru ca lucrurile tale sa fie in siguranta. Capacitatea rucsacului este de 32 de litri.

Astfel, rucsacul dispune de compartimente de diverse dimensiuni si inclusiv lucrurile de mici dimensiuni vor fi usor de localizat. Un aspect interesant al rucsacului este faptul ca poate fi ajustata inaltimea pana la 10cm, astfel incat sa fie confortabil la purtare. De asemenea, pe rucsac poti adauga diverse accesorii de prindere (nu sunt incluse), astfel incat sa poti prinde o sticla de apa sau bete ajutatoare. Astfel, vei fi pregatit pentru o zi intreaga de aventuri si explorari.

Rucsacul include o husa, care are rolul de a proteja rucsacul si implicit lucrurile tale in caz de ploaie. Husa este localizata intr-un buzunar al rucsacului si atunci cand este nevoie poti in doar cateva minute sa imbraci rucsacul in husa pentru o protectie eficienta. In plus, husa este realizata din material portocaliu, foarte vizibil, astfel incat sa poti fi vazut usor de catre alte persoane.

Cu rucsacul Thule Capstone vei fi pregatit pentru excursii si explorari, fiecare detaliu al constructiei sale fiind gandit pentru a-i spori utilitatea.

  • Cod MemoX: 195834
  • Cod Producator: TA224103
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Specificatii

  • Volume 32 L
  • Dimensions 10.2 x 13 x 20.9 in
  • Weight 2.55 lb
  • Usage: Day Hike

Review-uri


Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota