DR CLO Stick Igienizant Pentru Casa
Produs nou, sigilat

DR CLO Stick Igienizant Pentru Casa

Produs nou, sigilat
Achita acest produs cu cardul bancar si primesti un cadou GRATUIT la alegere in cosul de cumparaturi!
Descriere produs

Dr.Clo stick igienizant, este un dispozitiv compact utilizat pentru igienizarea eficienta pentru casa, masina, frigider si spatiu din baie, igienizand spatiul din jurul sau pana la 10 MP.

Dispozitivele Dr. Clo distrug virusul Covid-19 in doar 30 de secunde! Conform testelor derulate, rata de distrugere a fost de 99,93% intr-un interval de 30 de secunde, iar astfel Dr. Clo obtine certificatul care demonstreaza ca este un dispozitiv de maxima utilitate in protejarea spatiilor impotriva virusului. Certificatele si rezultatele testelor efectuate se pot vizualiza aici.

Principalele caracteristici de care dispune acest deodorant sunt: dezodorizare puternica, igienizare in proportie de 99.9%, previne infectiile virale si descompune substantele anorganice toxice. Este singurul produs care utilizeaza dioxid de clor in forma lichida CIO2 si este singurul produs coreean aprobat de Ministerul Sanatatii in Japonia si de catre FDA (agentia SUA in domeniul medical), care nu este daunator pentru oameni si nu contine ingrediente cancerigene.

Tehnologia cu nano-filtru si formula dioxidului de clor asigura igienizarea si eliminarea virusurilor si a patogenilor in cateva secunde.

Datorita dimensiunilor sale minimaliste si a design-ului ergonomic acest deodorant poate fi luat oriunde si poate fi transportat foarte usor.

Mod de utilizare: Prinde cu ambele maini dispozitivul Dr.Clo si indoaie-l pentru a sparge capsula dinauntru. Indicatorul va deveni galben in 12-14 ore de la activare. Plaseaza dispozitivul in locul dorit utilizand ventuzele incorporate. Efectul igienizant se pastreaza pana la 2 luni, si in functie de mediul de folosire eficienta de actiune este variabila, adica la temperaturi joase si la temperaturi foarte inalte. Se verifica culoarea lichidului de la indicator daca este galbena inca actioneaza, daca este alba nu mai actioneaza si se poate inlocui cu unul nou!

  • Cod MemoX: 210803
  • Cod EAN: 8809440810192
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Review-uri (3 review-uri)


Ratingul general al produsului

5 (3 review-uri)

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota

Gheorghe
5 February 2021
DR CLO Stick Igienizant Pentru Casa
Recomand

Usor de folosit. Cred ca isi face treaba, oricum mirosurile dispar.


SZABO
16 June 2020
DR CLO Stick Igienizant Pentru Casa
Excelent

exxxxxcccceeeeelent


Simion
11 May 2020
DR CLO Stick Igienizant Pentru Casa

Este foarte util