Test Antigen Rapid Covid SARS-COV-2 (5 bucati) avizat Ministerul Sanatatii - Agentia Nationala a Medicamentului si a Dispozitivelor Medicale din Romania
Produs nou, sigilat
Test Antigen Rapid Covid SARS-COV-2 (5 bucati) avizat Ministerul Sanatatii - Agentia Nationala a Medicamentului si a Dispozitivelor Medicale din Romania
Produs nou, sigilat
149.90 Lei
99.90Lei
TVA inclus
Achita acest produs cu cardul bancar si primesti un cadou GRATUIT la alegere in cosul de cumparaturi!
Descriere produs

Setul de testare rapida a antigenulul COVID-19 este un imunocromatografic destinat detectarii directe si calitative a antigenelor nucleocapsidei SARS-CoV-2 in tampon nazofaringian si tampon orofaringian, de la persoane care sunt suspecte de COVID-19, de catre furnizorul lor de asistenta medicala.

Testul este indicat in a fi utilizat ca un ajutor in diagnosticul infectiei cu Coronavirus COVID-19, cauzata de SARS-CoV-2. Setul de testare rapida a antigenulul COVID-19 nu face diferenta intre SARS-CoV si SARS-CoV-2.

Va rugam sa cititi cu atentie instructiunile de utilizare inainte de a efectua testul.

Rezultatele pozitive indica prezenta antigenelor virale, insa este necesara corelatia clinica cu istoricul pacientului si alte informatii diagnostice pentru a determina starea infectiei.

Rezultate negative nu exclud COVID-19 si nu trebuie sa fie utilizate ca baza unica pentru tratament sau deciziile de gestionare a pacientilor inclusiv deciziile de control ale infectiei.

Odata deschisa punga cu caseta de test, testul trebuie utilizat in decurs de 30 de minute. Expunerea prelungita la mediul cald si umed va provoca deteriorarea produsului.

Material furnizat:
1.
5 x tampoane sterile
2. 5 x tub de extractie
3. 5 x single package (450pL)
4. 5 x test caseta
5. 1 x instructiuni de utilizare

Acest Test Rapid Covid Antigen este avizat de Ministerul Sanatatii - Agentia Nationala a Medicamentului si a Dispozitivelor Medicale din Romania, cu aviz de functionare nr. 7329 din 25.01.2021, in conformitate cu art. 926 din Legea nr. 95/2006 privind reforma in domeniul sanatatii, republciata, cu modificarile si completarile ulterioare.

  • Cod MemoX: F52677
  • Cod EAN: 6426495448587
In stoc
Garantie standard
Persoane fizice: 24 luni
Persoane juridice: 12 luni
Adauga in cos
Cumpara in rate de la 4 lei/luna.
Plata in 3 sau 4 rate, cu
costuri nesemnificative,
prin Oney
Buyback.ro
Vinde un telefon pe care nu il mai folosesti

Review-uri (1 review )


Ratingul general al produsului

5 (1 review-uri)

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota

Tudor
7 April 2021
Foarte multumit

simplu de utilizat. Mi l-au recunoscut cei de la liga de sport. pretul relativ ok. Multumit.