REALME Periuta Electrica M1 Sonic Albastru
Produs nou, sigilat

REALME Periuta Electrica M1 Sonic Albastru

Produs nou, sigilat
Pentru acest produs primesti 1.38 puncte = 1.38 lei (cashback)
Descriere produs
Periuta de dinti electrica Realme M1 Sonic vine cu un motor sonic de inalta frecventa, peri antibacterieni, patru moduri diferite de curatare si ofera o autonomie de pana la 90 de zile a bateriei.

Motorul sonic din noua periuta de dinti electrica poate vibra de pana la 34.000 de ori pe minut, permitand o curatare eficienta in gura. Desi este puternic, motorul electric pentru periuta de dinti Realme M1 Sonic se potriveste cu dimensiunea compacta a unei periute de dinti si produce mai putin de 60 dB de zgomot atunci cand este utilizat.

Realme M1 Sonic are patru moduri de curatare - modul moale pentru dintii sensibili, modul curat pentru utilizarea zilnica, modul alb pentru curatarea profunda si modul de lustruire pentru dintii stralucitori. De asemenea, are un corp curbat si o acoperire antiderapanta pentru a o face confortabila de folosit si mentinut.

Echipata cu peri Dupont care au 99,99 la suta proprietati antibacteriene si includ 98 la suta peri rotunjiti, previne in mod eficient orice leziune a cavitatii orale. Perii vin cu un indicator albastru care in cele din urma se estompeaza in culoare pentru a anunta utilizatorii cand este timpul sa inlocuiasca capul periutei.

Bateria de 800 mAh integrata necesita aproximativ 4,5 ore pentru a se incarca complet si dureaza aproximativ 90 de zile cu o singura incarcare. O incarcare de doar cinci minute va ofera pana la doua zile de utilizare. Periuta de dinti electrica ofera, de asemenea, suport pentru incarcare fara fir.

  • Cod MemoX: 61832
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Specificatii

  • Features:
  • 90 Days Battery Life
  • 34000 times/min
  • High Frequency Sonic Motor Dupont 99.99% Antibacterial Bristles
  • 3.5mm Thin Metal-free Brush Head
  • 4 Cleaning Modes
  • IPX7 Water Resistant

Review-uri


Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota