REALME Periuta Electrica De Dinti M1 Sonic Electric Toothbrush Alb
Produs nou, sigilat

REALME Periuta Electrica De Dinti M1 Sonic Electric Toothbrush Alb

Produs nou, sigilat
Achita acest produs cu cardul bancar si primesti un cadou GRATUIT la alegere in cosul de cumparaturi!
Descriere produs
Periuta de dinti electrica Realme M1 Sonic vine cu un motor sonic de inalta frecventa, peri antibacterieni, patru moduri diferite de curatare si ofera o autonomie de pana la 90 de zile a bateriei.

Motorul sonic din noua periuta de dinti electrica poate vibra de pana la 34.000 de ori pe minut, permitand o curatare eficienta in gura. Desi este puternic, motorul electric pentru periuta de dinti Realme M1 Sonic se potriveste cu dimensiunea compacta a unei periute de dinti si produce mai putin de 60 dB de zgomot atunci cand este utilizat.

Realme M1 Sonic are patru moduri de curatare - modul moale pentru dintii sensibili, modul curat pentru utilizarea zilnica, modul alb pentru curatarea profunda si modul de lustruire pentru dintii stralucitori. De asemenea, are un corp curbat si o acoperire antiderapanta pentru a o face confortabila de folosit si mentinut.

Echipata cu peri Dupont care au 99,99 la suta proprietati antibacteriene si includ 98 la suta peri rotunjiti, previne in mod eficient orice leziune a cavitatii orale. Perii vin cu un indicator albastru care in cele din urma se estompeaza in culoare pentru a anunta utilizatorii cand este timpul sa inlocuiasca capul periutei.

Bateria de 800 mAh integrata necesita aproximativ 4,5 ore pentru a se incarca complet si dureaza aproximativ 90 de zile cu o singura incarcare. O incarcare de doar cinci minute va ofera pana la doua zile de utilizare. Periuta de dinti electrica ofera, de asemenea, suport pentru incarcare fara fir.

  • Cod MemoX: 55124
  • Cod EAN: 6941399014930
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Specificatii

  • Features:
  • 90 Days Battery Life
  • 34000 times/min
  • High Frequency Sonic Motor Dupont 99.99% Antibacterial Bristles
  • 3.5mm Thin Metal-free Brush Head
  • 4 Cleaning Modes
  • IPX7 Water Resistant

Review-uri


Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota