DYSON Airstrait Straightener Placa de par Ceramic Pink/Rose Gold
Produs nou, sigilat

DYSON Airstrait Straightener Placa de par Ceramic Pink/Rose Gold

Produs nou, sigilat
Comanda acest produs si primesti 29.06 puncte = 29.06 lei (cashback)
Descriere produs

Descopera Dyson Airstrait - inovatia revolutionara in ingrijirea parului care usuca si indreapta simultan, transformandu-ti parul de la umed la un look finisat cu un singur aparat!

Inginerii Dyson au creat acest dispozitiv pentru a mentine puterea si stralucirea naturala a parului, combinand expertiza in gestionarea fluxului de aer cu cunostintele lor despre coafare pentru a aduce o noua modalitate de indreptare a parului -fara daune cauzate de caldura. Aerul este incalzit precis si distribuit uniform prin suvite in timpul coafarii, asigurand un stil impecabil fara compromisuri.

Cu Dyson Airstrait, fluxul de aer este intuitiv si se ajusteaza automat in functie de prezenta parului intre placile aparatului, oferind o coafare mai silentioasa si eficienta. Functionalitatile includ un flux de aer proiectat in jos la un unghi de 45° pentru a crea tensiunea necesara alinierii parului, reducand deteriorarea si ruperea. Termistorii cu margele de sticla, localizati in bratele aparatului, regleaza temperatura fluxului de aer de pana la 30 de ori pe secunda pentru a preveni deteriorarea termica si a proteja stralucirea naturala a parului.

Motorul Dyson Hyperdymium, cu un rotor cu 13 lamele, se roteste pana la 106.000 rpm, propulsand 11,9 litri de aer pe secunda prin aparat. Acest lucru genereaza o presiune de 3,6 kPa, suficient de puternica pentru a indrepta parul in timp ce se usuca. Ecranul LCD ofera o afisare color de inalta definitie pentru a vizualiza setarile de flux de aer si temperatura.

Functia de blocare permite glisarea butonului pentru a bloca si debloca bratele aparatului. Utilizeaza aparatul in modul blocat pentru a pre-usca parul usor si a crea volum de la radacini.

Aparatul ofera doua moduri de coafare: Wet to Dry si Dry mode, cu trei viteze precise de flux de aer si setari de caldura in fiecare mod, si pauza automata dupa trei secunde de inactivitate. 

  • Cod MemoX: 81942
  • Cod EAN: 5025155098462
  • Cod Producator: HT01
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Specificatii

Hair Texture: Wavy, Curly, and Coily

Hair Type: Fine, Medium, and Thick

Hair Concerns:
- Straightening and Smoothing

Key Benefits:
- Dries and straightens hair simultaneously: Take hair from wet to a finished look—with one machine
- Engineered to maintain hair strength and protect shine³
- Your routine, simplified: Creates a natural straight finish

Features:
- Airflow is projected downwards at a 45° angle to create the tension needed to align hair for a smooth end style—with less damage and breakage.²
- Glass bead thermistors, located in the machine arms, regulate airflow temperature up to 30 times per second to prevent heat damage and protect hair’s natural shine.
- LCD screen features a high-definition color display that shows airflow and temperature settings for easy reference when styling.
- Lock feature allows you to slide the button to lock and unlock the arms of your machine. Use with the arms locked to gently pre-dry hair and create volume from the roots.
- Auto-pause occurs after three seconds of inactivity. Your machine will automatically pause to save energy. Simply move the machine to restart the airflow.

Key Controls:
- Two styling modes: Wet to Dry and Dry mode.
- Three precise airflow speeds and heat settings in each mode.
- Auto-pause after three seconds of inactivity.

Includes:
- Dyson Airstrait™ Straightener 
- Non-slip heat mat

¹When used in wet to dry mode.
²When used in wet to dry mode vs. hot plate straighteners which operate with extreme heat.
³When used in wet to dry mode vs. unstyled, untreated hair.

Review-uri


Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota

S-AR PUTEA SA ITI PLACA SI...