SENSORWAKE Capsule Aromate Espresso Interschimbabile
Produs nou, sigilat

SENSORWAKE Capsule Aromate Espresso Interschimbabile

Produs nou, sigilat
Pentru acest produs primesti 0.52 puncte = 0.52 lei (cashback)
Descriere produs

Capsulele aromate interschimbabile se utilizeaza impreuna cu ceasul desteptator Sensorwake, pentru a-ti asigura cea mai placuta trezire in fiecare dimineata. Acum iti poti incepe ziua in mod placut, fara alarme iritante si greu de oprit.

 Capsulele aromate elibereaza treptat, pe o perioada de 2 minute, aroma ta preferata, iar tu te vei trezi voluntar, cu chef de viata. Daca esti un impatimit al cafelei, vei aprecia cu siguranta sa fii trezit de o aroma intensa de cafea proaspat macinata. Fiecare capsula poate fi utilizata pentru 30 de treziri. Este extrem de simplu sa folosesti capsulele interschimbabile. Tot ce trebuie sa faci este sa desfaci pachetul si sa introduci capsula in aparatul Sensorwake cu o seara inainte. Moleculele de parfum se detaseaza de capsula si sunt transportate prin aer. Fiind un proces fara caldura, moleculele raman neschimbate, asigurand o aroma puternica.

Toate capsulele sunt produse in Franta si sunt conforme cu standardele privind calitatea aerului (REACH, CARB si IFRA). Ideea care sta la baza realizari acestor capsule aromate este existenta unei legaturi intre emotii si miros, acestea fiind localizate in arii apropiate in creierul nostru. De aceea, fiecare pastila este aleasa astfel incat sa trezeasca cele mai placute emotii si amintiri pentru tine.

Recomandari: Ceas desteptator cu alarma olfactiva

  • Cod MemoX: 136818
  • Cod EAN: 3760254030068
  • Cod Producator: CAP_ESPRESSO01
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Review-uri


Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota