LG Smartwatch Kizon Albastru
Produs nou, sigilat

LG Smartwatch Kizon Albastru

Produs nou, sigilat
Pentru acest produs primesti 1.89 puncte = 1.89 lei (cashback)
Descriere produs
LG KizON este un dispozitiv portabil conceput pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 4-9 ani. Acesta nu este un telefon inteligent sau un smartwatch ci un dispozitiv simplu de urmarire, cu un singur buton de apelare. Dispozitivul LG Kizon are doua deschideri pe fiecare parte, una pentru introducerea cartelei micro SIM si cealalta pentru incarcarea dispozitivului. Primul pas este de a descarca si instala aplicatia KizON din magazinul Google Play. Dupa instalare aplicatiei si conectarea dispozitivului la smartphone-ul tau, LG KiZON va descoperi locatia copilului. Bratara LG KizON utilizeaza GPS si Wi-Fi pentru a furniza informatii privind localizarea in timp real. Dispozitivul este compatibil cu toate telefoanele, care ruleaza sistem Android 4.1 sau versiunile urmatoare. LG KizON poate fi folosit pentru a apela doi ingrijitori. In ceea ce priveste apelurile primite, puteti adauga prin intermediul aplicatie pana la 4 numere pe langa cele doua principale. LG KizON suporta reteaua 2G si 3G. Acesta este dotat cu 64MB de RAM si are 128MB ROM. Bateria are o capacitate de 400mAh cu autonomie de 36 de ore, iar atunci cand durata de viata a bateriei scade sub 25% parintii vor primii o alerta pe smartphone-ul lor.
  • Cod MemoX: 115581
  • Cod EAN: 8806084981806
  • Cod Producator: W-150T
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Informatii despre produs

Acest produs ajunge la tine in cel mai scurt timp de la distribuitori oficiali din toata lumea. Ambalajul si meniul sunt afisate intr-o limba de circulatie mondiala, inclusiv limba chineza. Limba romana e optionala, la alegerea producatorului. Imaginile sunt cu titlu informativ. Produsul ar putea sa difere fata de imaginea afisata pe site.
Ce este in cutie
Produsul tau este insotit de accesoriile pe care producatorul a decis sa le puna pe piata si un adaptor gratuit pentru priza romaneasca, daca este necesar, o garantie standard asigurata de Service-Return.com, instructiuni de utilizare in limba romana si un multumesc din partea noastra.

Specificatii

Key Specifications:

Network: 3G Network 2100MHz
Location Technology: GPS, A-GPS

Battery: 400mAh

Size: 34.7 x 55.2 x 13.9mm

Weight: 40g

Speaker: Support

Microphone: Support

Waterproof: IPX3

Color: Blue

Review-uri


Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota