Smartwatch Silicon Negru
Produs nou, sigilat

Smartwatch Silicon Negru

Produs nou, sigilat
Pentru acest produs primesti 9 puncte = 9 lei (cashback)
Descriere produs
Sony Smart Watch 2 este primul ceas comptibil cu smartphone-uri Android cu NFC One-touch. Daca smartphone-l tau este Android, acesta este ceasul inteligent perfect pentru tine. SmartWatch 2 iti imbogateste experienta Android si iti ofera noi si uimitoare moduri de comunicare. SmartWatch 2 interactioneaza cu smartphone-ul tau via Bluetooth si ceea ce se intampla in viata ta se reflecta in ceasul tau. Poti alege dintr-o larga varietate de aplicatii SmartWatch 2 disponibile pe Google Play si sa fii printre primii care se bucura de stilul de viata inteligent. Sony Smart Watch 2 este rezistent la apa IP57, are un ecran antireflexie LCD 1.6?, este compatibil cu Android: 4.0 si o varietate larga de aplicatii disponibile pe Google Play. Si sa tinem cont si de restul functionalitatilor acestui smartwatch cum sunt: manipulare apeluri (raspunde, respinge, silentios, reglare volum), notificare apleuri ratate, SMS/MMS, Email Gmail, Facebook, Twitter, selectie muzica, calendar, meteo, Viewfinder, agregator evenimente. Update-uri software sunt disponibile pe masura ce noi aplicatii si dispozitive devin disponibile.
  • Cod MemoX: 85589
  • Cod Producator: SW2
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Informatii despre produs

Acest produs ajunge la tine in cel mai scurt timp de la distribuitori oficiali din toata lumea. Ambalajul si meniul sunt afisate intr-o limba de circulatie mondiala, inclusiv limba chineza. Limba romana e optionala, la alegerea producatorului. Imaginile sunt cu titlu informativ. Produsul ar putea sa difere fata de imaginea afisata pe site.
Ce este in cutie
Produsul tau este insotit de accesoriile pe care producatorul a decis sa le puna pe piata si un adaptor gratuit pentru priza romaneasca, daca este necesar, o garantie standard asigurata de Service-Return.com, instructiuni de utilizare in limba romana si un multumesc din partea noastra.

Review-uri


Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota