I'M Watch Smartwatch color negru
Produs nou, sigilat

I'M Watch Smartwatch color negru

Produs nou, sigilat
Pentru acest produs primesti 4.84 puncte = 4.84 lei (cashback)
Descriere produs
Cu i'm Watch poti sa ai acces la informatiile dorite chiar daca telefonul tau este in buzunar sau in poseta. i'm Watch comunica cu telefonul tau si iti arata toate mesajele pe un display clar si luminos. Poti sa iti verifici apelurile chiar daca nu ai smartphone-ul la indemana. Diferit de magazinul de aplicatii cu care te-ai obisnuit, i'market contine sute de aplicatii pregatite pentru a fi descarcate si instalate. Configureaza-ti ceasul si adauga noi functii jocuri, muzica si aplicatii utile. Aplicatia i'music iti permite sa cauti, sa descarci si sa asculti muzica preferata, alegand din peste 6 milioane de melodii. i'm Watch este combinatia perfecta de tehnologie italiana si design inovativ. i'm Watch este compatibil cu sistemele Android 4.0 sau iOS 4. Memoria flash de 4GB, 128 MB RAM, procesorul IMX233, display-ul color de 1,54 inchi, rezolutia de 240x240 pixeli si senzorii incorporati fac din i'm Watch un gadget de ultima generatie.
  • Cod MemoX: 69167
  • Cod Producator: IMWALB02C03
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Informatii despre produs

Acest produs ajunge la tine in cel mai scurt timp de la distribuitori oficiali din toata lumea. Ambalajul si meniul sunt afisate intr-o limba de circulatie mondiala, inclusiv limba chineza. Limba romana e optionala, la alegerea producatorului. Imaginile sunt cu titlu informativ. Produsul ar putea sa difere fata de imaginea afisata pe site.
Ce este in cutie
Produsul tau este insotit de accesoriile pe care producatorul a decis sa le puna pe piata si un adaptor gratuit pentru priza romaneasca, daca este necesar, o garantie standard asigurata de Service-Return.com, instructiuni de utilizare in limba romana si un multumesc din partea noastra.

Review-uri


Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota