IHEALTH Wireless Camera supraveghere iBaby Alb
Produs nou, sigilat

IHEALTH Wireless Camera supraveghere iBaby Alb

Produs nou, sigilat
Pentru acest produs primesti 6 puncte = 6 lei (cashback)
Descriere produs

Camera iBaby Monitor M2 este un gadget esential oricarui parinte care doreste sa supravegheze permanent starea bebelusului, a cainelui sau a intregii case.

Datorita suportului magnetic si a acumulatorului de capacitate mare, reincarcabil, este foarte usor de fixat in orice camera, permitand o comunicare directa cu copilul tau. Cu ajutorul aplicatiei IBaby View puteti surprinde poze inedite, de fiecare data cand dispozitivul detecteaza miscare sau zgomot, fiind trimise direct pe dispozitivul tau Apple. Conectarea dispozitivului tau la camera iBaby Monitor se realizeaza usor. Trebuie sa descarci aplicatia iBaby View, sa conectezi camera la o sursa de alimentare si apoi sa conectezi camera la dispozitivul tau prin cablu USB. Pe display-ul dispozitivului tau vor aparea doua mesaje de conectare la camera. In tot acest timp, aplicatia trebuie sa fie inchisa, urmand ca aceasta sa se porneasca automat dupa conectare.

Datorita conexiunii wireless la internet camera are o actiune de functionare nelimitata, permite realizarea unui numar mare de poze si poate fi folosita si este echipata cu infrarosu pentru a putea fi folosita pe timpul noptii. Camera se activeaza automat la plansul sau la miscarile copilului si transmite alarma pe dispozitivul mobil, impreuna cu o poza instantanee. Camera are o rezolutie video foarte buna, difuzoare incorporat si sistem audio bidirectional, care iti da posibilitatea sa comunici cu bebelusul tau.

IHealth iBaby Camera poate transmite imagini si sunete simultan la 4 dispozitive diferite si este compatibila cu iPhone, iPad sau iPod.

  • Cod MemoX: 89487
  • Cod Producator: IBABY M2
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Review-uri (1 review )


Ratingul general al produsului

4 (1 review-uri)

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota

Ionel
15 September 2017
IHEALTH Wireless Camera supraveghere iBaby Alb
Merita

Este o camera buna, imi place ca are functie de activare automata la plansul sau la miscarile copilului. Am cumparat-o de putin timp, pana acum nu am avut nici o problema cu ea.