UBTECH Robot Star Wars Stormtrooper
Produs nou, sigilat

UBTECH Robot Star Wars Stormtrooper

Produs nou, sigilat
Achita acest produs cu cardul bancar si primesti un cadou GRATUIT la alegere in cosul de cumparaturi!
Descriere produs

Pregateste-te sa descoperi functiile inteligente si sa te imprietenesti cu revolutionarul si invincibilul robot Stormtrooper de la Ubtech.

Acesta este confectionat din materiale de inalta calitate si un software special conceput pentru activitatile sale. Stormtrooper se conecteaza prin Bluetooth la smartphone-ul sau tableta ta, fiind astfel gata de actiune. Aplicatia "First Order Stormtrooper Robot" este disponibila in App Store, iar in decurs de 10 zile va fi disponibila si in Google Play.

Datorita tehnologiei de recunoastere faciala si a identificarii biometrice, robotul umanoid poate retine in memorie pana la 3 fete umane, astfel ca ii vei putea face cunostinta cu oricare dintre prietenii tai sau te va anunta cand locuinta ta este invadata de persoane nedorite. Acesta are capacitatea de a reactiona diferit la fiecare dintre cele 3 fete pentru care este programat sa le recunoasca. Acesta primeste comenzi vocale cu privire la actiunile pe care doresti sa le faca si te va proteja in orice moment pentru ca tu sa te simti in siguranta. In plus, acesta iti pune la dispozitie o gama larga de aplicatii de divertisment si jocuri interactive.

Robotul Stormtrooper de la Ubtech este plin de curaj si gata de patrula in orice moment pentru a tine oaspetii nedoriti la distanta.

  • Cod MemoX: 185912
  • Cod EAN: 6931705000498
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Review-uri (1 review )


Ratingul general al produsului

5 (1 review-uri)

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota

Traian
13 December 2017
UBTECH Robot Star Wars Stormtrooper
Super

De abia astept sa imi ajunga. Love StarWars