SAMSUNG GEAR VR INNOVATOR EDITION PENTRU GALAXY S6
Produs nou, sigilat

SAMSUNG GEAR VR INNOVATOR EDITION PENTRU GALAXY S6

Produs nou, sigilat
Pentru acest produs primesti 1.31 puncte = 1.31 lei (cashback)
Descriere produs

Ochelarii inteligenti Samsung Gear VR sunt special creati pentru Samsung Galaxy S6 si nu sunt compatibili cu alte smartphone-uri sau dispozitive.

 Fabricati din materiale premium si cu un design ergonomic inovativ, ochelarii ofera confort optim si o multitudine de experiente virtuale. Samsung Gear VR Innovator Edition simuleaza prezenta fizica in locuri din lumea imaginara (jocuri, filme) si ofera o experienta virtuala unica. Prin folosirea unei perechi de ochelari VR, utilizatorul are impresia de prezenta fizica aproape reala intr-un mediu creat artificial. Caracteristicile impresionante ale noului Galaxy S6 combinate cu tehnologia Oculus ofera o experienta ultra-rapid si captivanta. Impreuna, Oculus si Samsung au impins limitele tehnologiei mobile si realitatea virtuala dincolo de limite. Ochelarii Samsung Gear VR sunt usor de utilizat, au control touchpad si grafica imbunatatita, care ofera o performanta video de inalta calitate. Din punct de vedere al designului, Samsung Gear VR soseste intr-o carcasa rezistenta de plastic pe fata caruia putem vedea inscriptionat logo-ul Gear VR si cel al companiei Samsung.

Ochelarii se fixeaza usor iar cureaua reglabila si buretele din dreptul lentilelor asigura confortul. Inteligenti si incredibili de comozi, ochelarii au capacitatea de a rula filme, jocuri, emisiuni si filme HD la 360°.

  • Cod MemoX: 111417
  • Cod Producator: R321
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Review-uri


Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota