Macbook Pro 13" 8GB RAM 512GB Intel core i5 2.9GHz
Produs nou, sigilat

Macbook Pro 13" 8GB RAM 512GB Intel core i5 2.9GHz

Produs nou, sigilat
Pentru acest produs primesti 82.06 puncte = 82.06 lei (cashback)
  • Cod MemoX: 105955
  • Cod Producator: MF841
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Informatii despre produs

Model international

MacBook Pro este echipat cu procesoare Intel Core i5 de generatia a 5-a. Modelul de 13 inchi are o autonomie a bateriei de pana la 9 ore la o singura incarcare. Asa ca ai o zi intreaga de autonomie pentru a naviga pe internet sau pentru a urmari filme pe iTunes. Tine-ti MacBook Pro in modul sleep pentru mai mult de 3 ore si acesta va intra in standby pentru a conserva bateria pana la 30 de zile. Iar daca activezi Power Nap, vei continua sa primesti e mailuri noi si invitatii in calendar in timp ce computerul tau este in standby.

Datorita tehnologiei Bluetooth, poti sa conectezi MacBook Pro la dispozitive cu Bluetooth activat. Cu un port Thunderbolt 2, care este de doua ori mai rapid decat generatia anterioara, poti sa conectezi MacBook Pro la dispozitive si monitoare de ultima generatie, precum Apple Thunderbolt Display. Cu doar cateva conexiuni, MacBook Air se transforma dintr-un notebook ultraportabil intr-o statie de lucru completa. Datorita retroiluminarii LED, culorile sunt stralucitoare si vibrante de la o margine la alta. Asa ca indiferent daca editezi fotografii, aranjezi o prezentare sau urmaresti un film, o sa iubesti tot ceea ce vezi. Prietenii si familia te vor vedea mai bine cu camera FaceTime HD 720p.

Microfoanele duale ale MacBook Pro sunt perfecte atunci cand vrei sa te faci auzit. De exemplu, daca efectuezi un apel FaceTime microfoanele reduc zgomotul de fundal din spatele notebookului. Gesturile Multi-Touch ale OS X fac totul sa fie mai intuitiv, direct si distractiv. Iar spatiosul trackpad Multi-Touch e perfect proiectat pentru ele, fie ca este vorba de o deplasare cu trei degete pentru a activa Mission Control sau alunecare cu patru degete pentru a-ti vedea toate aplicatiile in Launchpad.

Indiferent de cat de compact este MacBook Pro, tot include o tastatura normala care face ca tastarea sa fie pe cat de naturala, pe atat de confortabila. Tastatura fiind retroiluminata, poti tasta cu usurinta chiar si pe intuneric. Un senzor pentru lumina ambientala incorporat detecteaza schimbarile de lumina si ajusteaza automat luminozitatea ecranului si a tastaturii.

Ce este in cutie
Produsul tau este insotit de accesoriile pe care producatorul a decis sa le puna pe piata si un adaptor gratuit pentru priza romaneasca, daca este necesar, o garantie standard asigurata de Service-Return.com, instructiuni de utilizare in limba romana si un multumesc din partea noastra.

Review-uri


Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota