Gear IconX Casca Fitness Wireless Albastra Pentru Monitorizarea Activitatii Zilnice
Produs nou, sigilat

Gear IconX Casca Fitness Wireless Albastra Pentru Monitorizarea Activitatii Zilnice

Produs nou, sigilat
Pentru acest produs primesti 7.9 puncte = 7.9 lei (cashback)
Descriere produs

Gear IconX sunt primele casti fara fir lansate de Samsung, care iti ofera stabilitate si siguranta chiar si in timp ce alergi, sari coarda sau faci alte exercitii fizice.

Fara a avea nevoie de un telefon, Gear IconX sunt suficient de inteligente pentru a-ti urmari activitatea si pentru a te informa cu privire la viteza, distanta, durata antrenamentului, ritmul cardiac si caloriile arse, prin intermediul unui ghid vocal dedicat. Un antrenor virtual este de asemenea inclus pentru a te motiva sa mai faci un pic de efort. Vorbele motivationale au fost inregistrate in 15 limbi diferite.

Castile sunt echipate cu un mod inteligent, care poate fi activat pentru a auzi ce se intampla in jurul tau, astfel vei putea evita accidentele rutiere. Usoare si confortabile, Samsung Gear IconX au un design inovativ, care iti ofera libertatea de care ai nevoie atunci cand faci sport. Fiecare casca are 6.4 grame si impreuna iti pot masura exact ritmul cardiac.

Samsung Gear IconX au o memorie interna de 4 GB, spatiu suficient pentru aproximativ 1000 melodii. Castile dispun de un sistem touch: printr-un singur tap vei porni sau vei opri muzica, printr-un dublu tap vei schimba melodia, printr-un triplu tap vei selecta piesa anterioara si daca vei glisa in sus sau in jos vei modifica volumul. Distanta parcursa, viteza, durata, ritmul cardiac si caloriile arse pot fi monitorizate cu usurinta, iar IconX se sincronizeaza simplu cu S Health. Prin sincronizarea cu smartphone-ul dupa antrenament, poti verifica statisticile si poti monitoriza progresele inregistrate in aplicatia S Health.

Castile sunt compatibile cu telefoanele cu sistem de operare Android 4.4 (sau versiunile ulterioare) si care au memorie RAM de minim 1.5 GB.  

Samsung Gear IconX sunt castile fitness wireless care vor deveni companionul tau preferat cand faci sport si te vor ajuta sa obtii rezultatele dorite.

  • Cod MemoX: 137727
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Specificatii

  • Memory: 4 GB / up to 1,000 songs
  • Connectivity: Bluetooth® v 4.1
  • Sensor: Accelerometer, HR, Capacitive Touch
  • Dimensions: Earbud: 18.9 (W) x 26.0 (D) mm / Case: 92.0 (W) x 35.3 (D) mm
  • Weight: Earbud: 6.3g per earbud / Case: 52g
  • Battery: Earbud: 47mAh / Charging Case: 315mAh
  • Compatibility: Android 4.4/ RAM 1.5 GB
  • Speaker: Dynamic Driver
  • Microphone: 2ea per earbud
  • Additional features: Splash resistant (P2i Nano Coating), Standalone music player, Voice guide (available in 15 languages)
  • Audio: Audio formats: MP3, WMA v9, WAV, AAC, M4A

Review-uri


Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota