AMAZON Boxa Portabila Echo Negru Cu Aplicatie Si Control Voce
Produs nou, sigilat

AMAZON Boxa Portabila Echo Negru Cu Aplicatie Si Control Voce

Produs nou, sigilat
Pentru acest produs primesti 11 puncte = 11 lei (cashback)
Descriere produs

Amazon Echo revolutioneaza modul in care oamenii pot interactiona cu un gadget.

 Aceasta boxa portabila utilizeaza sistemul Alexa si toate comenzile pot fi realizate prin intermediul comenzilor vocale. Alexa poate sa redea muzica, sa iti spuna glume, sa iti raspunda la intrebari sau sa iti redea ultimele stiri. Pentru instalare, trebuie sa conectezi boxa la priza si sa o configurezi pe site-ul oficial alexa.amazon.com. Boxa Echo are sapte microfoane si utilizeaza o tehnologie care-i permite sa auda comenzile tale din orice colt al camerei, chiar si in timpul redarii muzicii.

Pentru a activa comenzile vocale trebuie sa  pronunti cuvantul "Alexa". Aceasta va raspunde la toate intrebarile tale, tot ce trebuie sa faci este sa intrebi. In plus, calitatea audio a muzicii redate este de exceptie, cu bas puternic, iar volumul poate fi ajustat usor prin rotirea partii superioare a boxei. Foloseste sistemul Alexa pentru a aprinde lumina dimineata sau pentru a ajusta temperatura din casa, fara a face niciun efort. Boxa Echo poate controla luminozitatea casei, termostatul sau televizorul, fiind compatibila cu WeMo, Phillips Hue, Samsung SmartThings, Nest, Wink sau Insteon. De la prognoza meteo pana la lista de cumparaturi sau cele mai noi evenimente, Alexa este partenerul perfect de discutii. Fiind un sistem in continua dezvoltare, Alexa adauga noi caracteristici si functii in fiecare zi, care-i sporesc interactivitatea.

Asculta muzica preferata si bucura-te de un asistent personal, cu boxa portabila Amazon Echo.

  • Cod MemoX: 153243
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Informatii despre produs

Acest produs ajunge la tine in cel mai scurt timp de la distribuitori oficiali din toata lumea. Ambalajul si meniul sunt afisate intr-o limba de circulatie mondiala, inclusiv limba chineza. Limba romana e optionala, la alegerea producatorului. Imaginile sunt cu titlu informativ. Produsul ar putea sa difere fata de imaginea afisata pe site.
Ce este in cutie
Produsul tau este insotit de accesoriile pe care producatorul a decis sa le puna pe piata si un adaptor gratuit pentru priza romaneasca, daca este necesar, o garantie standard asigurata de Service-Return.com, instructiuni de utilizare in limba romana si un multumesc din partea noastra.

Specificatii

  • Size: 235 mm x 84 mm x 84 mm
  • Weight: 1064 grams
  • Wi-Fi connectivity: Dual-band, dual-antenna Wi-Fi (MIMO) for faster streaming and fewer dropped connections than standard Wi-Fi. Supports 802.11a/b/g/n Wi-Fi networks. Does not support connecting to ad-hoc (or peer-to-peer) Wi-Fi networks.
  • Bluetooth connectivity: Advanced Audio Distribution Profile (A2DP) support for audio streaming from your mobile device to Amazon Echo and Audio/Video Remote Control Profile (AVRCP) for voice control of connected mobile devices. Hands-free voice control is not supported for Mac OS X devices.
  • Audio: 2.5 inch woofer and 2.0 inch tweeter
  • System requirements: Amazon Echo comes ready to connect to your Wi-Fi. The Alexa App is compatible with Fire OS, Android, and iOS devices and also accessible via your web browser. 

Review-uri


Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota