Consola Playstation 4 Slim 500GB + Joc Call Of Duty Infinite Warfare
Produs nou, sigilat

Consola Playstation 4 Slim 500GB + Joc Call Of Duty Infinite Warfare

Produs nou, sigilat
Pentru acest produs primesti 14.8 puncte = 14.8 lei (cashback)
Descriere produs

Daca esti pasionat de jocuri, acest set de la Sony te va cuceri instant. Setul contine consola PS4 Slim, controller-ul si jocul Call of Duty Infinite Warfare.

PS4 Slim este o consola cu 30% mai subtire decat cea originala, cu design imbunatatit si specificatii de ultima generatie. Cu o capacitate de 500GB, poti stoca toate jocurile si aplicatiile preferate. Controller-ul wireless DualShock 4 este cel mai intuitiv si performant din gama PlayStation, oferind un control desavarsit. Acesta dispune de butoane, precum si de light bar colorat care ofera noi posibilitati de control. Jocul Call of Duty este oferit pe dvd blu-ray, fiind un joc interactiv, de actiune. Vei fi in postura de capitan al unei nave de razboi si vei lupta impotriva unui inamic necrutator. Call of Duty: Infinite Warfare promite sa recreeze acel razboi din viitor in care fiecare secunda conteaza, iar tu trebuie sa iei decizii rapide. Cu o calitate exceptionala a imaginii, vei simti ca te afli in mijlocul actiunii. Sistemul PS4 este in continua dezvoltare si ofera noi posibilitati de conectare si joc. Poti sa te joci, sa partajezi capturi de ecran pe retelele sociale si sa te alaturi comunitatii de jucatori pentru a impartasi experiente.

In cutie vei gasi un cablu USB, unul HDMI, un cablu de conectare la priza si o casca mono. Astfel, poti realiza toate conexiunile necesare pentru a te juca. Tu ai nevoie doar de HDTV si internet, pentru a putea intra in lumea fascinanta a jocurilor.

  • Cod MemoX: 155266
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Review-uri


Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota