Filmari profesionale in vacanta cu Zhyiun Smooth 4

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat


Social media ne pune in fata unui continut diversificat, care deseori pare de nivel profesional. Cu siguranta ti s-a intamplat sa te intrebi cum face vecinul de la 4 sa posteze filmulete atat de cool din vacanta, avand in vedere ca nu are o echipa de filmare cu el si nici nu pare a fi expert videograf.

Raspunsul e simplu, foloseste un stabilizator pentru smartpone. Aceasta minunata inventie ne permite tuturor sa filmam ca un profesionist, direct cu telefonul.

Stabilizatorul pe care ti-l propun azi este Zhyiun Smooth 4, un gadget care reuseste sa imbine performanta cu accesibilitatea. In esenta, este un gimbal pe 3 axe, care poate realiza o panoramare la 300 de grade si o inclinare si rotire la 240 de grade. Intrucat stabilizeaza imaginea captata cu telefonul, este solutia ideala pentru cei care doresc sa creeze continut de inalta calitate fara a investi in echipamente extreme de costisitoare.

Primul avantaj major al acestuia este ca tot ce trebuie sa faci este sa plasezi telefonul in suportul dedicat, care suporta telefoane de pana la 7,4 inchi. Pentru a-ti conecta telefonul la gimbal folosesti aplicatia ZY Play, care se gaseste atat in App Store, cat si in Google Play. Odata ce aplicatia e instalata, poti sa ajustezi simplu orice functie, de la zoom la focalizare. De asemenea, majoritatea functiilor pot fi ajustate cu ajutorul butoanelor de control situate pe maner. Sa iti povestesc despre cateva functii pentru care imi place gimbalul Smooth 4. In primul rand dispune de functie de urmarire a subiectului, adaptandu-se astfel incat sa il incadreze perfect. Acest lucru inseamna ca daca tu vrei sa te filmezi in timp ce povestesti si te misti, stabilizatorul te va pastra mereu in cadru. De asemenea, Zhiyun Smooth 4 include modurile PhoneGo pentru captarea actunii pe moment, Pan-Following, Locking, Full-Follow si functia multiple time-lapse.

Bateria are o autonomie de aproximativ 12 ore, asadar stii sigur ca te poti baza pe filmari stabile intreaga zi. Ba mai mult, poti folosi stabilizatorul si pentru a-ti incarca telefonul atunci cand ai nevoie.

Asadar, telefonul tau poate deveni camera ta performanta pentru filmari profesionale, cu stabilizatorul Zhiyun Smooth 4

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici