Casti Wireless Backbeat Go 3 + Husa De Incarcare Albastru
Casti Wireless Backbeat Go 3 + Husa De Incarcare Albastru
639.90 Lei
575.90Lei
TVA inclus
Descriere produs

Plantronics aduce un nou set de casti wireless, Backbeat Go 3, la pachet cu o husa de incarcare. Bazandu-se pe ideea ca muzica trebuie sa te elibereze, nu sa te limiteze, castile Backbeat 3 iti ofera cea mai buna experienta audio, fara cabluri deranjante. Acestea se conecteaza prin Bluetooth la o gama larga de dispozitive, inclusiv Apple si Android.

Difuzoarele redau sunete de inalta rezolutie iar elementele intraauriculare blocheaza sunetele din exterior pentru a-ti oferi o experienta premium. Protectia nano P2i protejeaza castile de ploaie, umiditate si transpiratie iar butoanele de control te ajuta sa ajustezi volumul, sa raspunzi la apeluri sau sa schimbi melodiile. Te poti bucura de 6 ore si jumatate de redare non-stop a muzicii, iar husa de incarcare iti ofera pana la 13 extra ore de baterie.

 LED-urile incorporate in husa indica gradul de incarcare atat a acesteia cat si a castilor. Cablul plat este extrem de discret si nu se incalceste, asezandu-se perfect in spatele gulerului. Bucura-te de muzica favorita sau raspunde la apeluri oriunde te-ai afla alaturi de castile Backbeat 3.

  • Cod MemoX: 148825
Livrare 10 - 17 mai
Livrare gratuita
Garantie standard
Persoane fizice: 24 luni
Persoane juridice: 12 luni
Adauga in cos
Cumpara in rate de la 48 lei/luna.