PHILIPS Casti Audio In Ear PRO6305 Negru
Produs nou, sigilat

PHILIPS Casti Audio In Ear PRO6305 Negru

Produs nou, sigilat
Pentru acest produs primesti 0.6 puncte = 0.6 lei (cashback)
Descriere produs
Castile Audio de la Philips iti ofera o experienta sonora de neuitat si un bass puternic care sa te energizeze pe tot parcursul zilei!

Fiind confectionate dintr-un material premium si magnet special pentru amplificarea sunetului numit neodim, difuzoarele de 12.2 mm ofera un sunet de cea mai inalta calitate si un bass rasunator. Cu ajutorul acestor casti, poti savura un sunet de calitate extraordinara la volum redus si in plus, beneficiezi de o durata mai mare de utilizare a bateriei.

Designul ergonomic si simplu face ca purtarea acestor casti sa fie foarte confortabila. Cu ajutorul microfonul acum orice conversatie telefonica devina foarte relaxanta, fireasca, deoarece poti raspunde la apeluri oricand, de oriunde. Un design avansat al microfonului reduce sunetul nedorit, din exterior, generat de vant sau zgomotele ambientale, imbunatatind calitatea generala a apelurilor tale.

Varfurile din cauciuc sunt foarte comode de purtat, chiar si pentru timp indelungat sau daca introduci varfurile mai adanc in canalul auditiv.

Lasa-te purtat de energia vibranta pe care ti-o ofera melodiile tale preferate cu noile casti Audio de la Philips!
  • Cod MemoX: 210055
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Specificatii

  • Type: In-ear
  • Drivers: 12,2 mm
  • Sensitivity: 109 dB
  • Frequency: 7 - 40.000 Hz
  • Connectivity: 3,5 mm
  • Cable length: 1,2 m

Review-uri (1 review )


Ratingul general al produsului

5 (1 review-uri)

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota

Mircea
16 April 2020
PHILIPS Casti Audio In Ear PRO6305 Negru
Calitate la un preț mic

Astăzi au ajuns ,se aud mai bine de cât speram ,preț foarte corect ,le-am văzut la un partener emag la 240 de lei ceea ce era mult,prima dată când le-am pus în ureche doar gâjâituri se auzeau dar după o oră m-am liniștit se aud așa cum trebuie Pro Sunet calitativ la un preț mic,Hi-Res audio Separă instrumentele foarte bine Izolează foarte bine Are săculeț de transport Contra Nu stiu dacă e un contra,dar îmi doream să fie firul din material textil ca la o pereche Akg pe care o am,așa sunt din plastic ,sper să reziste în timp