GOOGLE Home Max Boxa Inteligenta Alb
Produs nou, sigilat

GOOGLE Home Max Boxa Inteligenta Alb

Produs nou, sigilat
Pentru acest produs primesti 6.8 puncte = 6.8 lei (cashback)
Descriere produs

Google Home Max este boxa inteligenta care ofera sunet de exceptie si o multitudine de functii smart.

Are doua woofere de 4,5" pentru bas puternic si tweetere personalizate pentru sunete inalte perfect clare. Functia Smart Sound permite ajustarea sunetului in functie de acustica spatiului in care este amplasata boxa, pentru ca sunetul sa fie intotdeauna perfect. Boxa  permite conectarea la Google Assistant, care poate fi utilizat pentru divertisment, organizare sau multe altele. Poate fi folosit si pentru controlarea diverselor gadgeturi din casa, fiind compatibil cu branduri precum Honeywell, Logitech sau Hue.

Asistentul vocal poate auzi sunetul vocii tale si din partea opusa a camerei, in timpul redarii audio. Boxa se conecteaza prin Bluetooth, fiind compatibila atat cu Android, cat si cu iOS. Google Home Max are o forma care-i permite sa fie plasata atat vertical, cat si orizontal.

Este o boxa performanta, in care sunetul de cea mai buna calitate se imbina cu functiile smart pentru o experienta fara cusur.

  • Cod MemoX: 197464
  • Cod EAN: 842776103062
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Informatii despre produs

Acest produs ajunge la tine in cel mai scurt timp de la distribuitori oficiali din toata lumea. Ambalajul si meniul sunt afisate intr-o limba de circulatie mondiala, inclusiv limba chineza. Limba romana e optionala, la alegerea producatorului. Imaginile sunt cu titlu informativ. Produsul ar putea sa difere fata de imaginea afisata pe site.
Ce este in cutie
Produsul tau este insotit de accesoriile pe care producatorul a decis sa le puna pe piata si un adaptor gratuit pentru priza romaneasca, daca este necesar, o garantie standard asigurata de Service-Return.com, instructiuni de utilizare in limba romana si un multumesc din partea noastra.

Specificatii

  • Dimensions & Weight: 13.2 in • 7.4 in • 6.0 in
  • Supported Audio Formats: HE-AAC • LC-AAC
  • Speaker: Two 4.5 in (114 mm) high-excursion (+/- 11 mm) dual voice-coil woofers, Two 0.7 in (18 mm) custom tweeters
  • Mic: Far-field voice recognition supports hands-free use
  • Processor: Quad core ARM
  • Sensors: ambient light, orientation
  • Power: AC Power 100-240 V, 50/60 Hz
  • Ports and connectors: USB-C, 3.5mm Jack
  • Supported operating systems: Android, iOS

Review-uri (3 review-uri)


Ratingul general al produsului

4.67 (3 review-uri)

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota

Robert
30 April 2020
GOOGLE Home Max Boxa Inteligenta Alb
Încântat

Boxa este perfecta pt un apartament. Plusuri: se aude foarte bine și echilibrat pana pe la 75-80% din volum, pe urma își pierde din bass. La 2m de ea și la 50-60% volum nu mai poți purta o conversatie, deci se aude suficient. Este mereu on. Se poate lega la tv prin BT și poți vedea liniștit filme, fără desincronizări. Asistentul încă te aude pe la 60-70%, după trebuie sa tipi puțin. Arată premium, sunt calitative dpdv al materialelor și au un design minimalist. Minusuri: prețul, îți poți lua un sistem mult mai bun la banii ăștia, dar pierzi inteligenta lui. Pe la 80% nu se mai simte așa bine bassul. Faptul ca dacă nu sunt legate la wifi nu le poți folosi. Altele: cred ca având 2 legate între ele ar fi senzațional, însă și prețul pe măsura.


Octavian
8 November 2019
GOOGLE Home Max Boxa Inteligenta Alb
Rezonabil

Muzica se aude bine iar microfoanele sunt foarte receptive la comenzi pe langa home mini.


dumitru
20 November 2018
GOOGLE Home Max Boxa Inteligenta Alb

SUPER! Mi-as dori asa ceva.