AMAZON Boxa Echo Dot 4th Gen, Alexa, LED, Control Voce, Microfon, Albastru
Produs nou, sigilat

AMAZON Boxa Echo Dot 4th Gen, Alexa, LED, Control Voce, Microfon, Albastru

Produs nou, sigilat
Pentru acest produs primesti 1.88 puncte = 1.88 lei (cashback)
Descriere produs
Cel mai recent difuzor inteligent de la Amazon are un design nou, dar si alte imbunatatiri fata de ultimul model.

Echo Dot 4th generation de la Amazon vine sub o forma sferica, elegant si compact, potrivindu-se perfect in spatiile mici. Inelul sau LED actualizat este suficient de luminos pentru a reflecta majoritatea suprafetelor si ramane vizibil chiar si de la distanta.

Calitatea audio a avut si ea parte de o imbunatatire minora, cu o mai buna separare intre maxime, medii si minime. Ofera voci clare si bass echilibrat pentru un sunet complet de care va puteti bucura oriunde in casa.

Folositi controlul vocal pentru a reda o melodie, un artist sau un gen prin Amazon Music, Apple Music, Spotify, Deezer si multe altele. Cu muzica multi-room, va puteti umple intreaga casa cu muzica, posturi de radio, podcast-uri si Audible folosind dispozitive Echo compatibile in diferite camere.

Puneti intrebari, adaugati elemente in liste, creati evenimente si mementouri din calendar. Verificati traficul si vremea sau ascultati stirile. Accesati zeci de mii de abilitati Alexa, cum ar fi TV Guide sau Fitbit. Toate folosind doar vocea. Accesati instantaneu locatii din casa care au un dispozitiv Echo compatibil pentru face un anunt. Spuneti tuturor ca cina este gata sau amintiti-le copiilor ca este ora de culcare. De asemenea, puteti ramane in contact cu prietenii si familia cu apeluri hands-free.
  • Cod MemoX: 48988
  • Cod EAN: 840080523354
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Informatii despre produs

Acest produs ajunge la tine in cel mai scurt timp de la distribuitori oficiali din toata lumea. Ambalajul si meniul sunt afisate intr-o limba de circulatie mondiala, inclusiv limba chineza. Limba romana e optionala, la alegerea producatorului. Imaginile sunt cu titlu informativ. Produsul ar putea sa difere fata de imaginea afisata pe site.
Ce este in cutie
Produsul tau este insotit de accesoriile pe care producatorul a decis sa le puna pe piata si un adaptor gratuit pentru priza romaneasca, daca este necesar, o garantie standard asigurata de Service-Return.com, instructiuni de utilizare in limba romana si un multumesc din partea noastra.

Specificatii

  • Size: 100 x 100 x 89 mm
  • Weight: 341.3 g
  • Wi-Fi connectivity: Dual-band Wi-Fi supports 802.11a/b/g/n/ac (2.4 and 5 GHz) networks.
  • Does not support connecting to ad-hoc (or peer-to-peer) Wi-Fi networks.
  • Bluetooth connectivity: Advanced Audio Distribution Profile (A2DP) support for audio streaming from your mobile device to Echo Dot or from Echo Dot to your Bluetooth speaker.
  • Audio/Video Remote Control Profile (AVRCP) for voice control of connected mobile devices.
  • Hands-free voice control is not supported for Mac OS X devices. Bluetooth speakers requiring PIN codes are not supported.
  • Audio: 1.6” speaker. 3.5 mm line out for use with external speakers (audio cable not included).
  • System requirements: Echo Dot comes ready to connect to your Wi-Fi. The Alexa app is compatible with Fire OS, Android, and iOS devices and also accessible via your web browser.
  • Supported operating systems. Certain skills and services may require subscription or other fees.
  • Setup technology: Amazon Wi-Fi simple setup enables customers to connect smart devices to their Wi-Fi network in a few easy steps. Wi-Fi simple setup is another way Alexa is always getting smarter. Learn more about Wi-Fi simple setup
  • Accessibility features: The Alexa app and Alexa-enabled products include several features for customers with accessibility needs related to vision, hearing, mobility, and speech. Learn more about Alexa accessibility.
  • Generation: Echo Dot (4th Gen) - 2020 release

Review-uri (3 review-uri)


Ratingul general al produsului

5 (3 review-uri)

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota

Claudiu
22 April 2022
AMAZON Boxa Portabila Echo Dot 4 Cu Asistent Alexa Albastru
Excelent

Ok


Laurentiu
19 January 2022
AMAZON Boxa Portabila Echo Dot 4 Cu Asistent Alexa Albastru
Recomand

O boxa inteligenta ce iti raspunde prompt la intrebari, la prima utilizare comunica in chineza, dupa setarea ei foloseste engleza. Alimentatorul vine cu adaptor suplimentar pentru priza, lucru usor deranjant.


Horia
7 January 2021
AMAZON Boxa Portabila Echo Dot 4 Cu Asistent Alexa Albastru

Jucăria este foarte-foarte faină, sunetul este de calitate. Face tot ce trebuie - este ideală ca radio, alarmă, timer. Recomand.