AMAZON Boxa Bluetooth Echo Dot 3rd Generation, Alexa, Control Voce, Panou Control, Microfon, Difuzor, Conector 3.5 mm, Control Dispozitive Inteligente, Negru
Produs nou, sigilat

AMAZON Boxa Bluetooth Echo Dot 3rd Generation, Alexa, Control Voce, Panou Control, Microfon, Difuzor, Conector 3.5 mm, Control Dispozitive Inteligente, Negru

Produs nou, sigilat
Achita acest produs cu cardul bancar si primesti un cadou GRATUIT la alegere in cosul de cumparaturi!
Descriere produs

Amazon Echo Dot 3 este o boxa inteligenta, cu un nou design si sunet imbunatatit, capabila sa raspunda comenzilor vocale. Cu un difuzor nou pentru un sunet mai bogat si mai puternic si design reinventat, Echo Dot este perfecta pentru orice camera. Cu ajutorul unui cablu auxiliar de 3.5mm sau prin intermediul conexiunii bluetooth puteti conecta boxa cu alta boxa Amazon Echo Dot 3 sau alte modele de boxe care dispun de functia bluetooth pentru a va bucura de un sunet stereo mai bogat. Boxa are un aspect minimalist si dimensiuni reduse deci se potriveste perfect in orice decor chiar si pe noptiera ta.

Amazon Echo Dot 3 incorporeaza bine cunoscutul sistem Alexa, care prin simple comenzi vocale poate sa redea muzica, sa raspunda la intrebari, sa citeasca stirile, sa verifice vremea, sa stabileasca alarme si multe altele. De asemenea, puteti apela pe oricine si puteti controla dispozitivele inteligente din casa daca acestea sunt conectate cu Alexa. Cateva dintre gadget-urile compatibile includ WeMo, Phillips Hue, Samsung SmartThings, Nest, Wink sau Insteon. Astfel, poti sa controlezi lumina sau incalzirea prin intermediul comenzilor vocale.

Faceti-va viata mai usoara acasa. Utilizati vocea pentru a seta alarma, pentru a adauga elemente in lista de cumparaturi, pentru a crea evenimente sau mementouri. Cu cat folositi mai mult Echo Dot cu atat se adapteaza mai mult vocabularului si referintelor personale. Si pentru ca Echo Dot este mereu conectata la internet, actualizarile sunt livrate automat. Boxa Amazon Echo Dot 3 este foarte simplu de setat si utilizat: asigurati-va ca boxa este conectata la curent, descarcati aplicatia Amazon Alexa disponibila atat pe Android cat si pe iOS si faceti-va cont in aplicatie pentru a putea configura si personaliza cu usurinta boxa si conectati-va la reteaua Wi-Fi. Pentru a activa comenzile vocale trebuie sa  pronunti cuvantul "Alexa". Aceasta va raspunde la toate intrebarile tale, tot ce trebuie sa faci este sa intrebi.

  • Cod MemoX: 198643
  • Cod EAN: 841667166834
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Informatii despre produs

Acest produs ajunge la tine in cel mai scurt timp de la distribuitori oficiali din toata lumea. Ambalajul si meniul sunt afisate intr-o limba de circulatie mondiala, inclusiv limba chineza. Limba romana e optionala, la alegerea producatorului. Imaginile sunt cu titlu informativ. Produsul ar putea sa difere fata de imaginea afisata pe site.
Ce este in cutie
Produsul tau este insotit de accesoriile pe care producatorul a decis sa le puna pe piata si un adaptor gratuit pentru priza romaneasca, daca este necesar, o garantie standard asigurata de Service-Return.com, instructiuni de utilizare in limba romana si un multumesc din partea noastra.

Specificatii

  • Speaker size: 1.6" speaker
  • Controls smart home devices
  • Streaming music
  • Line-out with 3.5 mm cable or Bluetooth
  • Free audio calls to US, Mexico, and Canada

Review-uri (4 review-uri)


Ratingul general al produsului

5 (4 review-uri)

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota

Andrei
8 July 2022
AMAZON Boxa Portabila Echo Dot 3
Excelent

Foarte multumit atat de produs cat si de livrare. Livrare a doua zi, produs intact. De asemenea produsul vine cu suport priza Europa.


Razvan
10 November 2021
AMAZON Boxa Portabila Echo Dot 3
Excelent

Desi mi-a fost teama ca nu o sa pot folosi boxa cu adresa mea de Romania, nu am avut probleme la configurare. Este o problema doar daca vrei sa legi contul Amazon la unele servicii gratuite (de ex. la spotify ca sa poti alege titluri de muzica). In rest numai de bine. Ne place foarte mult Alexa ! In primul rand 5 stele pentru sunet, dar punctaj maxim si pentru felul in care reactioneaza cand ii spui pe nume.


Cristian
29 April 2021
AMAZON Boxa Portabila Echo Dot 3
foarte bună experiență cu aceasta mica boxa

Are un sunet foarte bun,am rămas impresionat,


Anghel
3 February 2020
AMAZON Boxa Portabila Echo Dot 3
Excelent

Am doua bucati si le folosesc de ceva timp, ambele le-am comandat de la Quickmobile si sunt foarte multumit de achizitie. Multumesc Quickmobile!