XIAOMI Purificator Mi Air 3H Alb
Produs nou, sigilat

XIAOMI Purificator Mi Air 3H Alb

Produs nou, sigilat
Pentru acest produs primesti 5.88 puncte = 5.88 lei (cashback)
Descriere produs
Compact, linistit si minimalist XIAOMI Purificator Mi Air 3H este solutia ideala pentru o incapere aerisita si un aer cu pana la 22% mai curat!

Mi Air 3H furnizeaza pana la 6330 de litri de aer purificat pe minut. Acesta dispune de un filtru HEPA cilindric integrat la 360°, cu trei straturi, care filtreaza particulele sub 0,3 microni si elimina eficient  PM2.5, formaldehida si alte substante nocive. Primul strat indeparteaza parul, praful, fibrele de bumbac si alte particule mari. Al doilea strat consta intr-un filtru HEPA premium, care elimina in mod eficient 99,97% din bacterii, virusi, fumul de tigara, PM2,5, polen, praf, mirosul animalelor de companie si alti alergeni de pana la 0,3 microni din aer. De asemenea, este eficient pentru particule mai fine de 0,1 microni. Al treilea strat este format dintr-un un filtru de carbon activ care absoarbe formaldehida, compusi organici volatili (COV) si alte gaze nocive.

Datorita senzorului de inalta precizie, acesta detecteaza sensibil chiar si cea usoara forma de poluare, particulele microscopice si raporteaza schimbari ale calitatii aerului din camera in timp real. In modul auto, purificatorul se regleaza proactiv pentru o mai buna curatare. Aerul pe care il respiri este curat? Eliberarea continua de formaldehida din mobilier, gaze nocive, mirosuri nefavorabile, bacterii, virusuri, polen, mirosul animalelor de companie si alti alergeni suspendati in aer, pun in pericol sanatatea respiratorie a familiei tale.

Conducta de aer sub presiune nou proiectata si grila de aer formeaza o cale de curgere a aerului si mai eficienta, sporind considerabil performantele purificatorului. Datorita ecranului OLED, toate datele privind calitatea aerului din camera si starea operationala a purificatorului sunt afisate clar. Inelul tri-colorat iti ofera rapid calitatea aerului din camera. Cu aplicatia Mi Home, poti utiliza telefonul pentru a urmari calitatea aerului din casa ta in orice moment. Poti, de asemenea, controla purificatorul de aer de la distanta si poti seta orele de pornire si oprire.

Poti utiliza modul Favorit pentru o curatare extrem de eficienta, adaptata special spatiul tau. Accepta Google Assistant pentru a putea utiliza un control inteligent de voce.
  • Cod MemoX: 42351
  • Cod EAN: 6934177710612
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Specificatii

  • Model: AC-M10-SC
  • Dimensions: 240 x 240 x520 mm
  • Net Weight: approx.: 4.8 kg
  • Gross Weight: approx. 6.1 kg
  • Effective Area: 26~45 ㎡
  • Rated Voltage: AC100-240V~
  • Rated Frequency: 50/60Hz
  • Rated Power: 38W
  • CADR ( Particles ): 380 m³/h
  • CADR ( Formaldehyde ): 60 m³/h
  • 0.3μm Particle Removal: 99.97 %
  • Max Sound Power: 33~64 dB
  • Filter Lifetime: 6~12 month
  • Power Cord Length: 1.5m
  • WiFi Connectivity: IEEE 802.8 b/g/n 2.4GHz

Review-uri (5 review-uri)


Ratingul general al produsului

5 (5 review-uri)

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota

Flavius
28 April 2021
XIAOMI Purificator Mi Air 3H Alb
Xiaomi = calitate

Un alt produs Xiaomi care imi confirma asteptarile. Design premium, conectivitate rapida (merge pe serverul din Romania, dar nu vroia sa se conecteze pe cel din China), iar functionalitatea lui este foarte buna. Un alt purificator la un pret similar este mult sub acest Xiaomi Air 3H.


Alex
3 February 2021
XIAOMI Purificator Mi Air 3H Alb
Excelent

Filtreaza aerul extraordinar de bine si intr-un timp scurt.


Cosmin
1 February 2021
XIAOMI Purificator Mi Air 3H Alb
Super

Un produs excelent! Totusi putin cam galagios atunci cand este la viteza maxima...ceea ce este normal pana la urma.


Vlad
28 October 2020
XIAOMI Purificator Mi Air 3H Alb
bun

mai am unul (mai vechi, 2s cred); cel nou e mai silentios, are flux mai mare si are posibilitatea de automatizare. senzorul de pm2.5 este mult mai sensibil (cel vechi pare ca avea un oarecare lag) multumit


Mihai
17 June 2020
XIAOMI Purificator Mi Air 3H Alb

Solutia ideala pentru un aer mai curat