Dr. Clo: elimina agentii patogeni pentru un mediu sanatos!

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

Pulverizatoarele Dr. Clo sunt solutia revolutionara pentru eliminarea virusurilor, a agentilor patogeni si a mirosurilor neplacute din casa, masina si obiectele personale. Folositi Dr. Clo ca masura preventiva in lupta impotriva infectiei cu temutul Covid 19.

Dr. Clo este singurul produs pe baza de dioxid de clor lichid din lume care a primit certificarea din partea Autoritatii pentru Alimente si Medicamente (FDA) din Statele Unite, institutul care reglementeaza si aprobă lansarea pe piata a alimentelor si medicamentelor din SUA.  

Deasemenea, Dr. Clo a fost testat si aprobat de Institutele de Sanatate Publica din majoritatea tarilor UE, de Centrul de Studii Microbiologice din Japonia, iar Organizatia Monidala a Sanatatii a confirmat eficacitatea dioxidului de clor marca Dr. Clo in eliminarea definitiva a virusurilor, a diversilor agenti patogeni, a igrasiei si mucegaiului din spatiile infestate.   

Dr. Clo este un produs revolutionar care este capabil sa elimine orice tip de agenti patogeni din casa, aici incluzind si temutul coronavirus Covid 19. Fata de alte produse chimice de sterilizare si igienizare, Dr. Clo dezinfecteaza eficient in doar cateva secunde, iar efectul dureaza pana la 30 de zile. Un alt aspect important de remarcat este faptul ca, in comparatie cu alte solutii utilizate pentru dezinfectie, produsul brandului coreean Dr.Clo nu afecteaza sanatatea persoanelor sau a animalelor de companie. Pulverizatoarele cu dioxid de clor sunt brevetate sub brandul Dr. Clo in Coreea de Sud, fiind produse de compania coreana NON Corporation, specializata in produse destinate utilizarii casnice pentru sterilizare si igienizare pe baza de dioxid de clor lichid.

Conform unui raport al Institutului Național de Cercetări Medicale (NIH) din cadrul Departamentului de Sanatate al Guvernului din SUA, solutiile de curatare si sterilizare utilizate frecvent contin substante chimice precum metilizolinona, care este deosebit de toxica si poate produce daune iremediabile sanatatii noastre cand sunt inhalate. Totodata, studiul a scos la iveala faptul ca aceasta substanta este folosita si in compozitia majoritatii deodorantelor si odorizantelor utilizate in mod frecvent, existente pe piata. O alta substanta toxica care se regaseste in sprayurile odorizante este cloraxinelolul care poate provoca pneumonie, stop cardiorespirator si afectiuni respiratorii acute atunci cand este inhalata, iar pe termen lung aceasta poate produce afectiuni renale iremediabile.

Cum functioneaza dispozitivele Dr. Clo

Tehnologia cu nano-filtru si formula dioxidului de clor brevetat de Dr. Clo asigura eliminarea virusurilor si a agentilor patogeni in cateva secunde. Eliberarea lenta si constanta de dioxid de clor lichid asigura distrugerea stratului proteic al patogenilor, care sunt anihilati instantaneu. Prudusul a inregistrat vanzari record in intreaga lume (peste 1,5 milioane dispozitive vandute), iar acum este disponibil si pe site-ul Quickmobile. Capacitatea de acoperire a unui dispozitiv Dr. Clo este de 10 mp, iar efectul de sterilizare dureaza aproximativ 30 de zile.

Principalele beneficii pe care le aduce stick-ul Dr. Clo sunt:

- sterlizeaza mediul in proportie de 99.9%

- previne infectiile virale

- descompune substantele anorganice toxice

- asigura un aer curat si elimina mirosurile neplacute, fara sa parfumeze ci prin purificarea aerului.

- elimina igrasia si mucegaiul

Harta celor mai expuse locuri din casa (si nu numai!)

Livingul este spatiul cel mai intens folosit de oameni (si de animalele de companie). Aici cresc sansele sa avem un spatiu mai incarcat cu bacterii, germeni si virusuri pe care le aducem de afara pe piele sau pe haine.

Manerele usilor sunt folosite zilnic si, odata ce deschidem usa venind din exterior, o inchidem dupa ce intram fara sa ne spalam pe maini, facilitand transferul microbilor si al virusurilor.

Dormitorul­

Este incaperea cea mai confortabila si relaxanta. Din pacate, nu doar pentru noi, ci si pentru virusuri, microbi si bacterii. Se cuibaresc in saltea, perne si asternuturi.

Debarale si dulapuri la care umblam rar

De la echipamentul de vacanta la hainele (de iarna sau de vara) depozitate in debarale, trec luni de zile pana cand avem nevoie de ele. Astfel, dam ragaz mucegaiului si bacteriilor sa-si faca de cap. Adaugam dulapul cu pantofi, cu aroma specifica si incepem sa realizam ca suntem mai expusi decat ne-am fi imaginat, chiar si in propriile case.

https://www.quickmobile.ro/smart-health/ingrijire-personala/dr-clo-deodorant-sterilizant-pentru-casa-210803

Gadgeturile

Faciliteaza nu doar comunicarea si distractia, ci si transferul de virusuri, microbi si bacterii, daca nu sunt intretinute corespunzator. Le folosim zilnic de mai multe ori si nu le percepem ca fiind periculoase din punct de vedere epidemiologic.

Ce stick Dr. Clo sa alegi:

https://www.quickmobile.ro/smart-health/ingrijire-personala/dr-clo-deodorant-sterilizant-pentru-casa-210803

Bucataria

Ridica probleme in special frigiderul. Mediul rece si alimentele sunt un mediu propice dezvoltarii bacteriilor si mucegaiului care provoaca miros neplacut si ne pot imbolnavi. De asemenea, un punct vulnerabil este spatiul de sub ciuveta. Aici se acumuleaza mizerie periculoasa deoarece avem atat umezeala cat si resturi alimentare de pe vasele pe care le spalam si deseori aici este plasat si cosul de gunoi.

Ce stick Dr. Clo sa alegi:

https://www.quickmobile.ro/smart-health/ingrijire-personala/dr-clo-deodorant-sterilizant-pentru-frigider-210805

Toaleta

Mediul umed din baie este ideal pentru inmultirea bacteriilor si a mucegaiului urat mirositor. Igienizarea aceastui spatiu ajuta, insa nu putem mentine aerul uscat in incaperea unde apa este vedeta. Aburii se depun pe gresie, faianta si obiectele din baie, inclusiv pe prosoape, transformand acest spatiu dedicat igienii si ingrijirii intr-un mediu incarcat de organisme patogene.

Ce stick Dr. Clo sa alegi:

https://www.quickmobile.ro/smart-health/ingrijire-personala/dr-clo-deodorant-sterilizant-pentru-toaleta-210804

Animalele de companie

Le iubim, dar ce bine ar fi daca ne-am putea asigura ca blana lor nu este plina de bacterii si alergeni! Cum nu-i poti refuza cainelui o plimbare pe-afara si nici pisicii o joaca prin cele mai ascunse si pline de praf cotloane ale casei, solutia este sa ii mentinem deparazitati, curati si sa sterilizam aerul din casa. Dr. Clo poate fi plasat si in preajma coliviilor sau a custilor cu hamsteri sau porcusori de Guineea pentru a reduce mirosul neplacut al stratului absorbant ales. Desigur, trebuie sa avem in continuare grija de igiena animalelor de companie si a spatiilor in care acestea traiesc.

Ce stick Dr. Clo sa alegi:

https://www.quickmobile.ro/smart-health/ingrijire-personala/dr-clo-deodorant-sterilizant-pentu-animalele-de-companie-210802

Masina

Sa nu uitam ca o parte importanta din timp o petrecem in masinile personale, un mediu cu o multitudine de suprafete, butoane, manete pe care le atingem in mod frecvent. Covorasul, volanul, schimbatorul de viteze si tapiteria scaunelor sunt cele mai expuse elemente din masina care retin microbi, virusuri si alte microorganisme care ne pot dauna. Cu stick-ul Dr. Clo special destinat spatiului din masina, ne asiguram ca eliminam atat mirosurile neplacute cat si patogenii care pot sa puna sanatatea noastra in pericol.

https://www.quickmobile.ro/smart-health/ingrijire-personala/dr-clo-deodorant-sterilizant-pentru-masina-210806

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici