Cum te ajuta Apple AirTag sa-ti organizezi viata

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

Daca ai probleme cu uitatul lucrurilor prin casa sau la birou, exista o rezolvare rapida. Poti atasa un Apple AirTag pe obiectele cu valoare, iar iPhone-ul tau le va localiza rapid daca nu mai stii pe unde le-ai lasat. Practic, tehnologia ne permite sa redevenim un pic copii. Cand eram mici, ne atrageau atentia mama si tata cand uitam sa ne luam cheile sau ghiozdanul. Acum, transferam responsabilitatea brandurilor noastre preferate. E o nevoie legimita: suntem stresati si ocupati, iar mintea noastra merita un pic de sprijin si de spatiu de stocare eliberat. 

AirTag Dispozitiv De Localizare, Bluetooth, Rezistent La Apa, Pack 1, Argintiu


Cu dimensiunea unui dop de sticla, AirTag este unul dintre cele mai noi accesorii intrate in ecosistemul Apple. Pentru cei care folosesc deja un dispozitiv al companiei, alegerea unui AirTag vine oarecum natural.

Apple AirTag si alte dispozitive din aceasta categorie folosesc o conexiune Bluetooth cu consum mic de energie care te ajuta sa identifici obiectele ratacite. Functioneza foarte bine daca le utilizezi in casa, insa diferite teste arata ca sunt eficace si in spatii deschise. 

Precizie in localizare

Daca ai pierdut un lucru pe care ai atasat un AirTag, acesta va emite o alarma audio pe care o vei auzi tot mai clar pe masura ce te apropii de tinta. Practic, seamana cu jocul acela in care ascunzi un obiect si cel care il cauta pimeste indicii: rece, rece, caldut, cald, fierbinte! Insa puterea dispozitivului sta mai putin in spiritul sau ludic si mai mult in tehnologie. Mai exact, sistemul Precision Finding al Apple la care adaugam chip-ul U1 integrat in fiecare AirTag.

Daca ai un iPhone de generatie 11 sau mai nou, vei primi directii precise privind localizarea obiectului pe care este fixat un AirTag. Noile modele de telefoane au integrate, de asemenea, cate un chip U1.

Partea cu adevarat interesanta este ca acoperirea AirTag nu se opreste doar la iPhone-ul tau. Mai exact, orice telefon, tableta sau laptop  Apple care intra in acoperirea Bluetooth cu un AirTag, poate stabili o conexiune cu acesta, iar adevaratul proprietar va fi informat.

Acest lucru se realizeaza printr-un canal digital securizat al Apple, care iti ofera garantii in plus ca obiectele tale vor fi gasite.

Daca ai un animal de companie si vrei sa fie mereu in siguranta, poti incerca sa atasezi un AirTag de zgarda si sa primesti o notificare in cazul in care se indeparteaza prea mult de tine. In acest scenariu, performanta accesoriului depinde de multe variabile. De exemplu, Apple nu spune explicit ca il poti folosi pentru a supraveghea animalele de companie. Insa, un AirTag nu este un device intruziv si poate fi acceptat rapid de partenerul tau necuvantator.

Nu trebuie sa-ti faci griji ca AirTag-ul va ramane fara baterie inainte sa detectezi obiectul pierdut. Acesta are o baterie care va oferi o autonomie de aproximativ un an si pe care poti sa o inlocuiesti singur/a.

Toate dispozitivele pe harta

Sistemele software complexe ale Apple iti permit sa gestionezi usor toate dispozitivele pe care le folosesti. Astfel, vei avea un risc mai redus sa-ti pierzi un gadget Apple.
Aplicatia Find My este compatibila cu cele mai importante dispozitive Apple, pornind de la iPhone, la Apple Watch, Mac si AirPods. Astfel, vei vedea pe o harta digitala locatiile tuturor gadgeturilor tale.

Atunci cand dispozitivul tau Apple sau un AirTag dispar, poti sa le pui in Lost Mode pentru a incepe procesul de localizare. Cine este in raza dispozitivului, va primi un mesaj ca acesta este pierdut si tu vei putea edita datele pentru contact.

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici