TRUCURI PENTRU SAMSUNG GALAXY S8

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

Samsung a “impachetat” o multime de caracteristici in noul Galaxy S8 si S8 +. Asadar puteti sa accesati meniul ore intregi pentru a descoperi fiecare caracteristica in parte sau puteti citi mai jos, cateva trucuri si sfaturi utile, pentru a profita la maximum de noul Galaxy S8/ S8 Plus.

Reorganizati aplicatiile

Organizarea implicita a aplicatiilor de pe noul S8 este “personalizata” intr-un mod in care nu veti gasi niciodata ceea ce cautati sau va va lua mult timp ca sa faceti asta. Ar trebui sa schimbati imediat acest lucru si sa aranjati aplicatiile intr-o ordine alfabetica. Intrati in meniu, selectati “Sort” si alegeti “Alphabetic  order” .

Imbunatatiti  functionarea senzorului de iris

Samsung a ales sa puna senzorul de amprenta Galaxy S8 intr-un loc incomod, pentru unii dintre noi si anume pe spatele telefonului, așa ca trebuie sa va familiarizati cu scannerul de iris. Functioneaza surprinzator de bine si il puteti imbunatati cu doar cateva modificari. Activati scanarea pentru iris in Settings > Lock screen and security > Iris Scanner. Pentru a imbunatati functionarea acestuia activați “Iris unlock when screen turns on." In acest mod, nu trebuie sa glisati ecranul blocat pentru a intra in modul de scanare a irisului. Pur si simplu telefonul se va activa in timp ce il priviti si se va debloca imediat.

Alegeti un mod de calibrare a afisajului

Galaxy S8 si S8 + au mai multe moduri de calibrare a afisajului disponibile in setari. Implicit, telefonul este setat pe modul Adaptive, care va ofera posibilitatea de a personaliza culorile pentru a arata exact asa cum va doriti. Dar mai are si alte moduri disponibile: Adaptive display, AMOLED cinema, AMOLED photo si Basic Mod care ofera cele mai precise culori.

Personalizati afisajul Always-on

Afisajul Always-on de la Samsung va permite sa vedeti informatii de baza, fara a debloca telefonul. Aceasta caracteristica scade putin autonomia bateriei, deci fie o opriti ,fie o personalizati astfel incat sa fie mult mai utila. Veti gasi optiunea Always-on in Settings > Lock screen and security > Always-on display.  Informatiile de pe display-ul Always-on pot fi modificate si astfel poti afisa diferite ceasuri, un calendar sau chiar si o fotografie.

Activati optiunea Dual Audio

Galaxy S8 este primul telefon cu Bluetooth 5.0, care vine cu un truc destul de cool. S8 poate transmite simultan muzica audio catre doua dispozitive Bluetooth diferite, dar optiunea este ascunsa. Accesați Settings > Connections > Bluetooth > Menu > Dual Audio. Dupa ce activati aceasta functie, veti putea sa conectati un al doilea dispozitiv audio Bluetooth la telefon.

Pastrati datele in siguranta in foldere securizate

Pastram cu totii date importante pe telefoanele noastre, iar Samsung ofera o modalitate de a pastra totul securizat. Se numeste Secure Folder si nu durează decat cateva secunde. Doar alegeti o noua metoda de deblocare, dacă doriți să deblocați amprentele digitale sau irisi, și așteptați în timp ce containerul criptat este creat. Folderul Secure poate să stocheze fișiere, dar și copii de aplicații de pe telefonul dvs., cu directoare separate separate de date.

Daca nu aveti propriul Galaxy S8 cu care sa faceti  trucuri, gasiti intreaga selectie AICI.

Articol scris de Andreea Hirb

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici