Don't be blue, we have a BLU for you !

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

Tot ce inseamna nou si tech ne atrage atentia la maxim. Tehnologiile avanseaza foarte rapid iar lansarile de produse noi in materie de smartphone-uri se intampla de la o saptamana la alta. Lasand la o parte temele de discutie "supra-solicitate" in mediul online legat de noile lansari ce urmeaza sa aiba loc, cum ar fi Samsung Galaxy S8 sau un posibil concept de cum va arata noul iPhone, iti prezentam o colectie de telefoane noi care cu siguranta iti vor trage cu ochiul - si asta nu numai din cauza pretului super accesibil. Comanda de AICI.

BLU este un producator de telefoane din Statele Unite, fondat in anul 2009 in Miami, Florida. Din anul 2009 si pana in prezent acestia au vandut peste 50 de milioane de dispozitive, sub un slogan relativ simplu: "We have a BLU for you".

Intradevar telefoanele lansate de catre ei chiar ti se potrivesc, indiferent de cine ai fi. Si iti spun si de ce.
Daca e sa analizam modelul de top, smartphone-ul BLU Pure XR, acesta vine "sub capota" cu un procesor de 8 nuclee si o memorie de 4GB RAM. Din punct de vedere al design-ului, are un corp metalic unibody care cantareste aproximativ 148 de grame. Camera este una performanta de 16 Megapixeli, acumulatorul suficient de 3000 mAh si un ecran de 5,5 inchi cu rezolutie FULLHD si tehnologie 3D Touch. Da, ai vazut bine. Tehnologie 3D Touch pe un smartphone care ti-l poti cumpara cu jumatate banii pe care i-ai da pe un iPhone 7. Modelul asta e perfect pentru tine daca mananci tehnologia pe paine.Tocmai de asta BLU is for you. Comanda-l de AICI.

Hai sa analizam un model mai accesibil, sa vedem cu ce se prezinta. Modelul Vivo 5R are si el in dotare un procesor octa-core, la o frecventa mai mica, memorie de 3GB RAM si camera de 13 Megapixeli. Bateria este de 3150 mAh care alimenteaza si un ecran de 5.5 inchi FullHD. Si toate aceste la un pret cu 40% mai mic decat in cazul varfului de gama. Raport calitate- pret excelent, daca vrei un produs care sa faca fata oricarei provocari fara sa iti cheltui toate economiile pe el. Intra acum si comanda de AICI.

Sa nu uitam nici de parintii si bunicii nostri. Si ei merita un telefon, chiar daca sunt seniori. Uite asa a aparut BLU Joy, "placerea vinovata" a celor batrani. BLU Joy este un telefon , nici macar smartphone, cu o lanterna LED, un buton pentru situatii de urgenta si o tastatura SMART de dimensiuni mai mari pentru a fi manipulata cu usurinta indiferent de varsta utilizatorului. Pe langa acestea are si suport de card microSD si poate fi folosit ca si un dispozitiv dual-sim. Deci este un cadou perfect pentru urmatoarea zi de nastere a bunicilor tai.

Ce mai astepti? BLU is for you, BLU is for everyone. Ai aici intreaga colectie de smartphone-uri. Tot ce trebuie sa faci este sa iti alegi preferatul. Asta depinde doar de tine!

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici