Localizeaza in timp real!

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

Nu pierde timp in cautarea cheilor, portofelului sau oricarui obiect, animal sau chiar al copilului. Acum gasesti dispozitive de dimensiuni reduse care sunt usor de folosit pentru localizarea in timp real a persoanelor, animalelor sau a oricarui obiect doresti sa-l localizezi, devenind in acest fel un sistem antifurt, dar mai ales de recuperare a  bunurilor pierdute sau furate. De asemenea pot fi folosite si pentru supravegherea copiilor, sotului/sotiei, persoanelor in varsta, acestia putand fii localizati in orice moment.

Desi acumulatorul intern este destul de mic, in modul standby asigura un record la autonomie pentru astfel de aparate, ajungand pana la cateva luni de functionare.

Dispozitivele pentru localizare sunt reincarcabile, extrem de eficiente in a localiza obiectele pierdute, ratacite sau furate. Au si o aplicatie mobila pentru iOS si Android, care iti indica in timp real unde se afla obiectul supravegheat.

Avand doar cativa centimetri acestea sunt usor de atasat de orice obiect: chei, poseta, valiza, portofel, bicicleta, tableta sau chiar la zgarda animalului de companie sau la ghiozdanul micutului pui de om care a inceput socializarea la gradinita sau scoala.

 

Din momentul atasarii dispozitivului si instalarii aplicatiei iti va indica distanta si directia pana la obiectul respectiv. In plus dispozitivul atasat de obiectul respectiv va incepe sa sune (asemenea unui telefon mobil) pentru ca acesta sa poata fi gasit mai usor.

 

 

Printre cele mai simplu de utilizat fac parte:

Chipolo

Tile

Dar nu in ultimul rand este Weenekt, un dispozitiv extrem de eficient  in localizarea copilului, avand functii mai complexe, cum ar fi: alerta SOS cu apelare vocala.

Pentru a nu mai pierde timp pretios, alege un dispozitiv pentru gasirea mai usoara a obiectelor sau localizarea copilului pe intreg traseul sau.

 

Le poti comanda de AICI.

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici