CELE MAI VANDUTE TELEFOANE LA INCEPUTUL ANULUI 2017

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

Popularitatea si performanta telefoanelor a crescut odata cu trecerea timpului, de la Simbian sau Windows la ultimele versiuni de Android si iOS, care transforma telefoanele in adevarate flagship-uri si aici trebuie sa-mi dai dreptate, nu ai cum sa ma contrazici! 

Acum cativa ani, cand iti cumparai un smartphone, te interesa doar sa aiba o camera decenta si sa nu se blocheze la fiecare minut. In zilele noastre, lucrurile s-au schimbat in mod considerabil si exista atat de multe caracteristici interesante incat nici n-ai fi crezut. Si trebuie sa recunoastem ca nu sunt putine brandurile care lanseaza constant telefoane cu diverse functii, care depasesc pana si asteptarile noastre, insa vei fi surprins sa afli care dintre acestea intra in top 3 cele mai vandute telefoane la inceputul acestui an.

Samsung Galaxy J3 2016

Mai puternic si mai performant decat modelul anterior, Galaxy J3 2016 a ajuns sa fie cel mai vandut telefon la inceputul acestui an si asta pentru ca are specificatii decente la un pret accesibil. Cu o baterie imbunatatita de 2600 mAh, ecran Super AMOLED de 5” incadrat intr-o rama metalica si o grosime de doar 7.9mm, J3 2016 este o alegere ideala pentru cei care nu doresc sa cheltuie o suma considerabila pe telefoane. De asemenea printre cele mai bine vandute telefoane produse de Samsung se numara si Galaxy S7, Galaxy S6 Edge, Galaxy J5 2016 si Galaxy A5 2016. Chiar daca in ochii unora, Apple va fi mereu pe primul loc, ei uite ca de data aceasta Samsung este castigatorul.

Huawei  P8 Lite

Echipat cu un processor Kirin 620, o camera foto de 13 MP capabila sa captureze cele mai bune poze si in conditii de luminozitate scazuta si un accumulator de 2200 mAh, Huawei P8 Lite ofera performanta de care ai nevoie la un pret decent. Smartphone-ul intra in categoria middle range, insa se pare ca este o alegere potrivita daca iti doresti ceva bun dar, nu prea scump.

Apple iPhone 7

Nu putea sa lipseasca din topul celor mai vandute telefoane. iPhone 7 impresioneaza pintr-o camera foto complet noua, cel mai rapid procesor (Fusion A10), difuzoare stereo si cel mai luminos si colorat ecran de pana acum. Apple este si va fi mereu unul dintre cele mai populare si dorite telefoane din lume, insa are un pret destul de piperat si nu oricine isi permite un asa smartphone.

Articol scris de: Andreea Hirb

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici