Xiaomi Yi Dash Compact- un gadget esential pentru masina ta!

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

Pentru ca ne petrecem tot mai mult timp in masina, fie la drum lung, fie blocati in trafic, este important sa ne asiguram calatorii cat mai sigure. O camera de bord este gadgetul de care orice sofer are nevoie, fiind arma sigura si indestructibila in cazul unui incident.

Daca esti si tu constient de riscurile si pericolele din trafic si vrei sa faci ceva in privinta asta, acest articol este pentru tine. O camera de bord nu este o investitie costisitoare, acesta fiind si primul avantaj al acesto gadget-uri. Recomandarea noastra este Xiaomi Yi Dash Compact, o camera care, asa cum ii sugereaza si numele, este compacta si in acelasi timp performanta.

Configurarea si utilizarea acestei camere este foarte simpla si cu siguranta nu iti va crea nicio dificultate. In cutia produsului gasesti toate accesoriile necesare, asadar trebuie doar sa introduci suportul de prindere in camera si sa o fixezi pe parbriz cu ajutorul adezivului.

In ceea ce priveste alimentarea, aceasta se conecteaza prin cablu la suportul de bricheta al masinii. E bine de stiut ca are si un acumulator pentru cazuri de urgenta cand alimentarea este intrerupta.

La fel de usoara ca instalarea, esti si navigarea in meniu. Pentru ca aceasta camera dispune de display si butoane cu care poti sa realizezi setarile dorite fara probleme. Putem seta calitatea inregistrarii,  durata unui video, setari audio, putem activa sau dezactiva Gsensorul care detecteaza un impact, luminozitatea ecranului, reteaua Wifi,  cardul SD si multe altele.  

De asemenea, doua setari extrem de utile pentru care poti opta sunt cea in care camera sa inceapa automat sa inregistreze atunci cand pornesti motorul si modul emergency, care va salva automat filmarea in cazul unui eveniment rutier. Activand aceste doua elemente, te asiguri ca Xiaomi Mi Dash inregistreaza de la inceput fiecare calatorie si mai ales, ca in cazul unui incident, dovada este salvata automat si nu se pierde. Mai trebuie sa stii ca toate filmarile sunt stocate pe un card microSD pe care il inserezi tu.

Xiaomi YI Smart se poate folosi independent, fara sa ai nevoie de telefon, insa daca nu esti la volan si iti doresti sa rasfoiesti albumul de inregistrari de pe camera, poti face acest lucru folosind aplicatia Yi Dash CAM. Este disponibila atat pe Google Play cat si pe AppStore. O instalezi, te conectezi la camera prin Wi-Fi si ai acces la un live view si filmarile inregistrate pe cardul microSD. 

DE CE AI NEVOIE DE CAMERA DE BORD?

Pentru ca oricat ai fi tu de prudent, poti avea nesansa ca la un moment dat sa fii implicat intr-un accident rutier. Daca esti cu adevarat ghinionist, persoana care te-a lovit va fugi de la locul faptei sau poate va incerca sa te invinovateasca pe tine pentru incident. Daca la bordul masinii ai o camera de bord, inregistrarea este o dovada clara si sigura.

Dar privind si dintr-o perspectiva pozitiva, camera Xiaomi Yi Dash este excelenta pentru a surprinde peisaje. Daca vizitezi un loc superb, poti sa te concentrezi pe condus iar camera se va asigura ca surprinde toate peisajele si apoi le poti arata si prietenilor tai unde ai calatorit.

E simplu, daca esti sofer, ai nevoie de o camera de bord! Xiaomi Yi Dash Compact este disponibila AICI!

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici