Viitorul biroului este aici cu Microsoft Surface Dock 2

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

Flexibilitatea este noua tendinta pentru spatiul de lucru, iar combinarea muncii de la birou cu cea de acasa genereaza cerere crescuta pentru dispozitive cu grad ridicat de mobilitate. Daca lucrezi pe laptop sau tableta, poti augmenta capacitatile device-urilor cu un sistem foarte interesant de docking de la Microsoft.

Conectivitate la nivel superior

Microsoft a lansat Surface Dock 2 (Alte Accesorii Laptop MICROSOFT Surface Dock 2 51750 Quickmobile ), a doua generatie a sistemului care iti aduce optiuni suplimentare de conectare pentru o serie de gadgeturi din familia Surface.


Noua generatie vine cu incarcare mai rapida, capabilitati de transfer de date mai mari si o greutate de aproximativ 558 de grame.

Microsoft spune ca solutia lor de docking transforma un Surface intr-un desktop PC. Ai la dispozitie o sursa de 199W pentru incarcarea laptopului sau tabletei. De asemenea, pe dock sunt porturi USB-C la care poti conecta 2 monitoare 4K.

Pe Surface Dock 2 mai sunt porturi suplimentare tip USB-C si USB-A pentru accesorii si o mufa pentru cablul de internet tip Ethernet.

Optiunea de conectare la un monitor cu diagonala mare a tabletei sau laptopului este foarte buna daca treci pe la birou si ai nevoie sa lucrezi la un proiect in echipa. Fiind usor de transportat, dockul poate fi luat in rucsac alaturi de device-ul pe care lucrezi in mod obisnuit.

Ce dispozitive sunt compatibile

Daca vrei sa cumperi un Surface Dock 2, este bine sa consulti inainte lista de dispozitive impreuna cu care vei avea parte de productivitate maxima.

De exemplu, statia de docking poate fi folosita fara probleme cu o tableta Surface Pro 7 si cu un laptop Microsoft.

Daca mergi pe varianta unui Surface Laptop i5 (Laptopuri MICROSOFT Surface Laptop i5 128GB 8GB RAM 175961 Quickmobile ), vei aprecia autonomia impresionanta a bateriei de pana la 14,5 ore. Cantarind in jur de 1,2 kilograme, laptopul are un ecran de 13,5 inci securizat cu Gorilla Glass 3 si un slot pentru Surface Connect, pentru a-l asocia cu Surface Dock 2.


In rest, laptopul vine cu specificatii competitive pentru munca de birou printre care amintim de camera frontala HD, jack pentru casti si un sistem de microfoane stereo ideal pentru sedinte si conferinte online.

Microsoft a folosit pentru acest laptop un procesor Intel i5, memorie RAM de 8GB si un SSD de 128 GB care asigura fluenta maxima a aplicatiilor de orice tip.

Daca esti fan al tabletelor, poti opta pentru modelul Surface Pro 7 (Tablete MICROSOFT Surface Pro 7 Negru I5 256GB 8GB RAM 209359 Quickmobile ) de la Microsoft. Cu specificatii tehnice similare cu un laptop performant, tableta se poate conecta la un dock pentru incarcare rapida si pentru acces la un monitor mare.


Surface Pro 7 are o autonomie a bateriei de pana la 10,5 ore si foloseste un procesor Intel Core i5 cu 4 nuclee, la care se adauga memorie RAM de 8 GB.

Tableta are un ecran generos de 12,3 inci pentru maxima vizibilitate cand lucrezi sau te relaxezi cu un film sau un joc online.

Modelul sta foarte bine pe partea de conectivitate, avand porturi USB tip A, C si un jack pentru casti. Pentru apeluri video, poti folosi camera frontala de 5 MP si cea principala de 8 MP.

Noile generatii de gadgeturi Microsoft au scoruri mari la capitolul performanta, iar cu un dock compatibil vei avea un boost pe zona de productivitate si rezistenta a dispozitivelor pe termen lung.

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici