Trei accesorii pentru o seara reusita cu jocuri video

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

O sesiune de gaming va fi mereu distractiva, indiferent de cum decurge o zi, iar aceste accesorii iti vor imbunatati experienta pe care o traiesti in timp ce te distrezi cu jocurile tale preferate. Fie ca preferi jocurile pe smartphone, tableta, consola, PC sau, mai nou, pe platformele de game streaming, detaliile fac diferenta. Iar controlul si confortul acustic sunt doua elemente cruciale pentru orice gamer.

Mouse cu RGB pentru performanta

Un mouse creat pe principul performantei de top in gaming va face diferenta intr-un shooter sau joc de strategie. Modelul Pulsefire Surge de la HyperX este extrem de precis, cu setari DPI native de pana la 16.000 DPI. Mai beneficiezi si de un feedback tactil excelent si posibilitatea de a-ti personaliza efectele luminoase RGB la 360°.

Mouse-ul are butoane programabile si poti salva pana la 3 profiluri, in functie de jocurile tale preferate. Acest model are conexiune cu fir prin USB 2.0  si 6 butoane, avand capacitatea de 50 de milioane de click-uri.

Castile perfecte pentru universul de gaming

Pentru o experienta imersiva de gaming, care iti va permite sa te concentrezi pe universul din joc, iti recomandam o pereche de casti de la Bose. Modelul wireless QuietComfort ofera calitatea optima a sunetelor indiferent de intensitatea volumului. Acestea anuleaza foarte bine zgomotul exterior, un detaliu esential pentru pasionatii de jocuri.

Castile se conecteaza prin Bluetooth si sunt realizate din materiale rezistente care iti vor asigura o durata lunga de folosire. Insa castile nu sunt utile doar pentru gaming. Le poti folosi, de asemenea, pentru a vorbi la telefon, avand garantia unor conversatii clare, indferent de conditiile in care are loc apelul telefonic.

Castile pot fi folosite timp de 20 de ore, dupa care va trebui sa le reincarci. Ai si varianta unei incarcari rapide de 15 minute care iti ofera inca 2,5 ore de utilizare. Daca vrei mai mult de la casti, poti descarca si aplicatia de mobil dezvoltata de Bose. Prin intermediul acesteia, vei controla direct de pe smartphone nivelurile de anulare a zgomotului sau alte carcateristici ale calitatii sunetului.

Experienta augmentata pe smartphone

Daca adori jocurile pe smartphone, exista accesorii care iti vor imbunatati destul de mult experienta. Poti instala foarte simplu joystick-uri pe ambele parti ale terminalului si ai intrat in universul de pro-gaming. Aici iti va fi de ajutor Black Shark 2 Joystick de la Xiaomi. Ahizitionand cele doua joystick-uri – stanga si dreapta – vei avea un veritabil gamepad compatibil cu telefonul Black Shark 1. Sistemul se poate conecta foarte usor la telefon prin Bluetooth. Joystic-ul are si un buton de gaming multifunctional care deblocheaza o serie de facilitati de gaming disponibile exclusiv pe Black Shark.  Acest model este compatibil cu cele mai populare jocuri de pe platforma Android.

Nu va trebui sa-ti faci griji ca ramai fara baterie in timpul unei sesiuni intense de gaming. Fiecare joystick are o baterie destul de mare, care poate duce fara probleme 40 de ore de utilizare inainte de o noua reincarcare. Gamepad-ul are 12 butoane programabile, joystick-uri fizice si un touchpad de mare precizie, astfel incat jocul pe telefon va deveni o activitate competitiva, dar si relaxanta dupa o zi lunga la serviciu, de exemplu.

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici