Top solutii smart de iluminat solar si stocare a energiei

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

Soarele poate sa fie cel mai bun prieten al tau daca vrei sa ai un cost sustenabil cu energia si sa luminezi anumite spatii intr-un mod eficient. In cazul in care cauti un sistem de iluminat flexibil și destept pentru strada sau cauti o lampa fiabila pentru exterior, nu vei da gres cu produsele Newbits.

Lampa stradala cu panou solar

Daca esti in cautarea unei solutii de iluminat independente care iti ofera si o varianta de economisire ingenioasa, poți alege cu incredere lampa stradala Newbits. Ai la dispozitie variantele cu becuri LED de 20W, 60W sau 100MW, in functie de necesitatile tale.

Lampa este foarte usor de montat si este extrem de rezistenta la diferite conditii meteorologice. Panoul solar atasat este foarte util, iar o singura zi de incarcare iti va asigura mai mult de o saptamana de iluminare, chiar si in zilele innorate sau ploioase. Vei obtine un plus de economisire datorita sistemului inteligent de miscare si luminozitate. De exemplu, lampa va ramane in starea de veghe atunci cand senzorul nu detecteaza miscare sau prezenta cuiva. Totodata, lampa porneste automat noaptea si se inchide singura cand se lumineaza afara.

Sistemul de iluminat este o investitie pe termen lung. Daca apar defectiuni, nu va trebui sa schimbi intreaga lampa, ci poti inlocui cu usurinta elemente cum ar fi ledurile sau bateria. In functie de preferintele si nevoile tale, lampa este prevazuta cu trei moduri diferite de iluminare, toate eficiente din perspectiva consumului de energie.

Camera incorporata in lampa

O lampa stradala poate fi un suport ideal pentru o camera de supraveghere, iar cu sistemul Newbits de Lampa Stradala Cu Incarcare Solara 30W, 5700K si Camera Incorporata poti imbina cu usurinta toate aceste functiuni.

Intr-o zi insorita, lampa se poate incarca in 6 ore si poate fi operata timp de 3-7 zile, chiar daca vorbim de conditii ploioase sau cer innorat. Sistemul de iluminat va functiona fara probleme la orice temperatura, fie ca vorbim de -20 ℃ sau +55℃ datorita materialelor de calitate. Bateria sistemului poate rezita la peste 1.000 de cicluri de incarcare-descarcare. Camera instalata pe lampa opereaza non-stop, iar capacitate de stocare permite pastrarea imaginilor timp de cel putin 30 de zile in memoria interna.

Minimalism luminos

Daca vrei sa luminezi un spatiu fara acces la reteaua de energie electrica, Lampa pentru exterior cu incarcare solara 200LM de la Newbits este foarte folositoare. Acesta poate fi plasata in locatii mai dificile cum ar fi acoperisurile cladirilor sau pe poduri, fiind foarte rezistenta la intemperii. Uimitor este ca ne ofera pana la 3 zile de iluminare chiar si in conditii meteorologice nefavorabile. Avand un sistem automat de pornire seara si dezactivare in zorii zilei, lampa te va ajuta sa si economisesti bani.

Sistemul de iluminat este bazat pe LED-uri de 200 de lumeni, iar lampa se poate incarca in mai putin de o zi cu soarele pe cer. Acesta are un design minimalist si se va integra cu usurinta in orice spatiu.

Lumina puternica din gradina

Intr-o seara relaxanta petrecuta in gradina sau in curte, poate vei avea nevoie de o lumina suplimentara pentru a continua sesiunea de lectura sau intalnirea cu cei apropiati. Credem ca lampa de gradina cu incarcare solara 200LM de la Newbits se va descurca de minune.
Este ideala pentru parculete, gradinti si curti, iar o singura zi de incarcare la soare te va ajuta sa o folosesti inca 3 zile, chiar daca vremea este ploioasa sau innorata. Tehnologia inclusa in lampa ii permite sa treaca automat la starea de veghe atunci cand nu detecteaza miscarea. Acest lucru se va traduce in costuri mai mici de operare si rezistenta pe termen lung.

Nu-ti vei bate capul cu cabluri sau alte sisteme. Tot ce trebuie sa stii este ca lampa are 2 moduri de iluminare, in functie de preferintele tale. Avand si un design interesant, lampa va infrumuseta cu siguranta locatia in care alegi sa o folosesti.

Panoul solar cu camera accesoriu

Daca doresti sa securizezi o zona in care nu ai acces la reteaua electrica, ai varianta instalarii unei camere pe structura unui panou solar. Newbits ofera panourile solare cu capacitate de 60W sau 100W cu baterie externa de putere mare. Cele doua sisteme pot veni cu o camera de supraveghere cu 20X Zoomn si auto-focus pana la o distanta de 500 de metri. Conectivitatea echipamentului este asigurata de sistemul 4G/Wi-Fi, putand fi operat si de la distanta prin sistemul de telecomanda.

Toate solutiile smart Newbits le gasesti AICI

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici