Tine-ti lucrurile in siguranta cu un lacat inteligent!

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

Daca pana acum nu iti venea sa crezi ca un lacat banal, poate sa devina un produs SMART si sa fie deblocat cu propria amprenta, atunci e timpul sa te contrazicem. Am adus in premiera in Romania, primul lacat inteligent cu deblocare prin amprenta. Este un produs de-a dreptul revolutionar, care te ajuta sa iti pastrezi lucrurile in siguranta.

Ca si design, lacatul are o constructie minimalista si arata foarte bine, iar ca si materiale folosite pentru fabricarea acestuia se numara otelul inoxidabil si zinc-ul intr-un mix care formeaza o structura rezistenta pentru ca acesta sa-ti tina in siguranta toate lucrurile tale.

Trebuie sa stii ca pe lacat se pot inregistra pana la 10 amprente, dintre care una este cea a administratorului, care apoi are control asupra tuturor celorlalte amprente.

Cum il configuram?

Pentru a inregistra amprenta trebuie sa ti apasat pe senzor timp de 3 secunde, dupa care indicatorul LED iti va afisa culoarea verde intermintent. Asta inseamna ca senzorul este in modul de memorare. Urmatorul pas este inregistrarea amprentei  degetului dorit, prin atingerea acestuia de 10 ori pe suprafata senzorului. La fiecare atingere inregistrata cu succes , LED indica culoarea verde. Dupa cele 10 atingeri efectuate cu succes lacatul va scoate un sunet mai indelungat iar LED-ul va afisa culoarea verde.

Si astfel prima amprenta, si anume amprenta administratorului a fost inregistrata. Procedura este aceeasi si la inregistrarea celorlalte amprente, doar ca inainte de pasul in care trebuie sa faci acele 10 atingeri cu degetul dorit, administratorul trebuie sa isi dea acordul cu amprenta lui.

Aceasta functie este super utila atunci cand vrei ca si familia ta sa aiba acces la usa sau rucsacul tau inchis cu acest lacat. Lacatul are un senzor de amprenta foarte performant, care permite deblocarea acestuia intr-o clipita, adica mai exact in aproximativ jumatate de secunda.  Da, ai auzit bine, 0,5 secunde pentru deblocare.

Si  asta nu e tot! Lacatul inteligent de la STAR este  rezistent la temperaturi  de pana la -20 grade Celsius astfel incat il poti folosi si pentru securizarea unei cutii cu echipamente, a unei usi de intrare exterioare sau bicicletei tale parcate in fata blocului.

In ceea ce priveste incarcarea dispozitivului, acest lacat se incarca simplu si rapid printr-un conector microUSB.  Cu o incarcare completa, conform datelor date de producator, acesta va rezista pana la 6 luni de utilizare. Si nu trebuie sa iti faci griji, atunci cand bateria acestuia ajunge la un procent destul de mic, vei fi notificat prin LED-ul care va lumina culoarea rosie, astfel nu vei ramane cu usa sau rucsacul blocat din senin.

In concluzie, fiecare om din lume are cel putin un lacat acasa, fie la un dulapior, fie la garaj, la un rucsac sau la un troller. E timpul sa trecem la urmatorul pas si sa alegem lacatul intelinget cu deblocare prin amprenta STAR, pentru o securitate cat mai avansata. Il gasesti AICI

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici