Telefoane pentru seniori

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

Indiferent cat de mult am incerca sa-i invatam pe bunicii sau pe parintii nostri sa foloseasca un smartphone, sa se obisnuiasca cu tehnologia si sa se bucure de beneficiile oferite de aceasta, ne dam seama ca tot ce facem e in zadar.

De fapt ei au alte criterii in ceea ce priveste alegerea unui telefon si anume: sa aiba taste mari, luminoase, sa aiba un meniu usor de folosit, sa fie rezistent la socuri si daca se poate sa fie si ieftin.

Daca intr-o anume perioada acest tip de telefoane se gaseau foarte usor, in ziua de azi numarul de telefoane disponibile pentru seniori sunt mult mai reduse. Tocmai de aceea am pregatit o mica selectie pentru seniorii nostri dragi.

Nokia 3310 (2017)

Cu totii stim ca vechiul model a avut un real success si altfel a ajuns sa fie unul dintre cele mai indragite si folosite telefoane la nivel global, tocmai de aceea a fost relansat. 

Noul model vine cu usoare imbunatatiri: ecran polarizat si curbat de 2.4” pentru o mai buna lizibilitate in lumina soarele, design modificat, autonomie a bateriei de pana la 600 de ore in modul stand by si camera de 2MP cu LED integrat.  Iar pretul, este unul accesibil pentru un “veteran” al telefoniei mobile. Gasesti telefonul in diverse culori aici.

 

Butonul Vietii

La acest model trebuie sa incep prin a va spune ca nu esti doar un simplu telefon deci, nu va speriati de pretul acestuia.

 Chiar daca are butoane mari  si luminoase pe placul seniorilor, butonul vietii este practic un sistem complex care pune accentul pe siguranta si sanatatea celor dragi. Gadgetul ofera asistenta personala, monitorizarea ritmului cardiac, stocarea informatiilor importante despre sanatate, raportarea situatilor de urgenta catre serviciile de urgenta si familie si multe altele. Daca v-am stranit interesul puteti gasi mai multe informatii aici.

 

Blu Joy

Blu Joy este un telefon usor de utilizat, cu taste mari, ecran color de 2.4”, lanterna integrata si tehnologie Bluetooth. Telefonul are un design atractiv iar partea din spate este acoperita cu piele pentru a oferi o experienta mai placuta.

Special gandit pentru seniori, Blu Joy are un buton SOS incorporat, astfel in cazuri de urgent veti putea alerta mult mai usor politia, pompierii sau cadrele medicale prin simpla apasare a unui buton. 

Blu Diva Flex sau Blu Z3 sunt alte modele disponibile pentru seniori. Ia si tu unul pentru seniorii tai de aici. 

Articol scris de Andreea Hirb

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici